rejetto forum

Template Editor - Help option

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile

Just tried the Help option in the template editor.  It appeared not to work as nothing happened when I clicked on Help.  At first I thought that something got broken but then I discovered that the Help window was buried below other windows.

I would like to suggest that the Help window be 'always on top'.
« Last Edit: September 23, 2007, 11:36:01 AM by maverick »
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile
this is strange
i tried to reproduce the problem, with no luck
can you tell me a way?


Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1935
    • View Profile
    • RAWR-Designs

Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
this is strange
i tried to reproduce the problem, with no luck
can you tell me a way?

See attachment.  I can reproduce this everytime just by clicking on help.  To me, it seems like the editor is set to be 'always on top' and because of that the 'Help' window ends up below.  To access the help window, I have to either minimize or close the template editor.
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile
it may depend on your options
send me your options privately so i can test


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
it may depend on your options
send me your options privately so i can test

Done.
maverick


Offline Alons0

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 197
    • View Profile
    • Alons0's site
rejetto, is the list updated (in the help window, i mean list of the symbols)? :)


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile
truly, i don't know
but 2-3 months ago TSG updated the list


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile

Thanks for fixing the Help window in build 137.   :)
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile

Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
You didn't ???  Strange very strange.  Works as it should in build 137.  Reloaded build 136 and doesn't work!  I didn't change any of my options or anything for quite some time so that isn't it.  Something must have changed between the two builds that fixed it.

I guess you can consider this problem solved.  :)
« Last Edit: September 25, 2007, 07:32:10 PM by maverick »
maverick


Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1935
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Sometimes windows has a problem with layering the windows. I found with my last install of xp this happened at times.


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
Sometimes windows has a problem with layering the windows. I found with my last install of xp this happened at times.

I haven't found that to be a windows layering issue here.  If I run build 137 the problem is gone.  If I run build 136 the problem is back.  Something different between the two builds.  Anyway, the issue is moot now.
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile
FIY, i searched for differences in the code, and found none :D
it's scaring