rejetto forum

2.0 coming...

rejetto · 1151 · 421096

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TGeRi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 113
    • View Profile
I already suggested this feauter but Rejetto's opinion is that if u click X u know what ur doing so if u want to minimize hfs u will click "_".

TGeRi


Anonymous

  • Guest
Quote from: "TGeRi"
I already suggested this feauter but Rejetto's opinion is that if u click X u know what ur doing so if u want to minimize hfs u will click "_".

TGeRi
I suggest on ALL EXITs to  pop up with OK/cancel dialog box .


Offline grumbler

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile
But nowadays, there is a tendency to give
  • minimizing function (e.g. Icq).

ok. then at least confirmation window should appear.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Sorry, the last 'guest' was me...
and rejetto - put #17 in the first post... + change list  :?

...and the first bug is :
Menu->start/exit->confirm-exit  - does not work ...  :(


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile

Offline Mr. Anon

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 270
    • View Profile
It looks like the template for A16 and A18 are identical.


Offline Iron Spring

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 39
    • View Profile
Hello all,
   Been out of cyber for a few weeks.. Got hit buy lightning on the main
server and lost it and two support computers.. Home Owners covered
my loss and back online now..

The new Alpha18 has been running with BlackAlpha16.tpl with no
problems or lock ups.. With my server being down for two weeks
the system was real busy.. GREAT JOB!!

Thanks.. Good to be back online..
You don't miss the water till the well runs dry...

IrOn SpRiNg
IrOn SpRiNg


Only a Guest

  • Guest
I'm not quite sure where to post the error message, so sorry when its the wrong place here. But to help developing a real great program i hope you forgive me.

This violation appeard when one user was connected and i accesed the menu button of the GUI. But it stll run stable after the error.

ciao

BJ

PS.: HFS alpha 18


Access violation at address 00453070 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000004
HFS 2.0 alpha18
----------------------------------------------------------------
Stack list, generated 18.07.2004 11:11:51
[00453070]{hfs.exe     } Forms.TMonitor.GetBoundsRect + $10
[0040413F]{hfs.exe     } System.@HandleAnyException + $33
[00453303]{hfs.exe     } Forms.TScreen.GetMonitor + $B
[00453527]{hfs.exe     } Forms.TScreen.FindMonitor + $23
[0045301A]{hfs.exe     } Forms.TMonitor.GetHeight + $A
[004541D3]{hfs.exe     } Forms.TScreen.MonitorFromPoint + $27
[004A2A5A]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.CheckMenuDropdown + $22E
[0049E969]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolButton.CheckMenuDropdown + $39
[004A14C0]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.CNNotify + $B8
[00465960]{hfs.exe     } Controls.TControl.WndProc + $188
[00468903]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.WndProc + $157
[0044F401]{hfs.exe     } Forms.TCustomForm.WndProc + $421
[0041D694]{hfs.exe     } Classes.TThreadList.UnlockList + $4
[0042D234]{hfs.exe     } Graphics.FreeMemoryContexts + $98
[00468580]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C
[00468595]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $41
[00426818]{hfs.exe     } Classes.StdWndProc + $14
[00468903]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.WndProc + $157
[004A2081]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.WndProc + $231
[00465730]{hfs.exe     } Controls.TControl.Perform + $24
[00468A3B]{hfs.exe     } Controls.DoControlMsg + $23
[004690B9]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.WMNotify + $D
[00465960]{hfs.exe     } Controls.TControl.WndProc + $188
[00468903]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.WndProc + $157
[004A2081]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.WndProc + $231
[00468580]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C
[00426818]{hfs.exe     } Classes.StdWndProc + $14
[004A1E43]{hfs.exe     } ComCtrls.SendDropdownMsg + $63
[004A2014]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.WndProc + $1C4
[004A2070]{hfs.exe     } ComCtrls.TToolBar.WndProc + $220
[00468580]{hfs.exe     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C
[00426818]{hfs.exe     } Classes.StdWndProc + $14
[00455607]{hfs.exe     } Forms.TApplication.ProcessMessage + $83
[0045563E]{hfs.exe     } Forms.TApplication.HandleMessage + $A
[0045585E]{hfs.exe     } Forms.TApplication.Run + $96
[004F350C]{hfs.exe     } hfs.hfs (Line 49, "C:\code\mine\hfs\hfs.dpr" + 12) + $7
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 1"
Processor: AMD, AMD Athlon(TM) XP, 2080 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

hfs.exe: Build: 0 09.07.2004 14:05:24
hfs.exealpha09: Build: 0 21.05.2004 14:53:56
hfs.exealpha16: Build: 0 20.06.2004 20:20:20
hsg.exe: Build: 0 03.03.2004 18:18:16


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
it seems the bug is not in my code but in delphi code :(

do you have multi-monitor ?


Only A Guest

  • Guest
Quote from: "rejetto"
do you have multi-monitor ?

No, I even don't know what Multi Monitor is. but as i could easily reproduce the failure you could tell me what it is and how to use it.

But if you mean by multi-monitor if i am using two or more monitors with my graphics card, YES my tv is connected to the Pc.

Could this help you?

best regards

BJ


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
Quote from: "Only A Guest"
But if you mean by multi-monitor if i am using two or more monitors with my graphics card, YES my tv is connected to the Pc. Could this help you?
yes, that's what i meant
it seems there's a bug in delphi6 multi monitor support
the log does not refer to my code, i fear i can't fix it


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
i just checked the Borland website, and i found an update for delphi6 i was not aware about.
i installed it, then you might check next alpha version if the bug disappears


Coree

  • Guest
Upload Option, what I hate about it.
I hate that to the common person HFS makes it harder then it should be to create an upload folder or to define an upload Folder.
Why not make the Upload Option active and have sub options to Create New Upload folder or Browse and Define Upload Folder. As it is now the Upload option alway appears to be greyed out. It makes people think its not available at all. I just think it should be made much more user friendly in this regard.  Thank you!