rejetto forum

archive not working

pss0ft · 8 · 1778

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pss0ft

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 8
    • View Profile
Hi Rejetto,

Another question about the template. There seems to be a possibility to select files
and make it an archive, but it does not work. Any suggestions regarding this?

Kind regards,
Henk - www.ph5hp.nl


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13438
    • View Profile
hi, you should provide more information on your case, like explaining your experience in detail.
Consider that it's a common feature and it works in most people's experience, so telling "it does not work" won't do.


Offline pss0ft

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 8
    • View Profile
Hi Rejetto,

hi, you should provide more information on your case, like explaining your experience in detail.
Consider that it's a common feature and it works in most people's experience, so telling "it does not work" won't do.

If I select some files and I press Archive (see attached screenshot), then it does not work .  I get just some programmingcode.
See my second attached screenshot. How to solve this?

Kind regards,
Henk - www.ph5hp.nl - HFS is running on http://ftp/ph5hp.nl


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13438
    • View Profile
1. what browser did you use?
2. did you customize the template?


Offline pss0ft

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 8
    • View Profile
Hi Rejetto,

1. what browser did you use?
2. did you customize the template?

Browser: Google Chrome

The only thing I did was adding the number of downloads behind the rows (like we discussed in the
other thread)... Nothing more ...

Kind regards,
Henk - www.ph5hp.nl


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13438
    • View Profile
try Menu > debug > temporarily reset options

if it works this way, it means it's something you set that broke it


Offline pss0ft

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 8
    • View Profile
Hi Rejetto,

try Menu > debug > temporarily reset options

if it works this way, it means it's something you set that broke it

I tried this now, but no difference :-) ...

Kind regards,

Henk - www.ph5hp.nl


Offline NaitLee

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 204
  • Computer-brain boy
    • View Profile
Hi,

This problem is already been found about half years ago: HFS 2.4 RC7 default template tries to post archive selection data to a javascript section.
It is mostly caused by the transition to removing jquery, and since then HFS 2.4 RC7 "paused update" :D

My related post: https://rejetto.com/forum/index.php?topic=13287.msg1067036#msg1067036
Ones like @dj already found this even earlier :) But I can't find...

Solutions:
- Let's help fix the code logic in the template
- If matters, temporarily switch to an older version of default template (that uses jquery), or a satisfying third-party template.
"Computation is not forbidden magic."
Takeback Template | PHFS