rejetto forum

Software => rejetto-crafted software => Topic started by: rejetto on June 17, 2008, 10:11:42 AM

Title: refresh network list
Post by: rejetto on June 17, 2008, 10:11:42 AM
i need a software to simulate the click on the "refresh network list" in the wifi administration of XP.
it's because i often prefer the keyboard in place of the mouse, and after i switch on my wifi it happened i waited for 1 minute or more.
I searched the web, and found 2-3 other people asking the same thing, but no software, so i tried to build one.
i'm using it, but i'm uncertain about its effectiveness.
as far as i know it is compatible with Vista.
is there out there one of you who has the same need and would like to test?
the point is the i would publish it only if i'm sure it is useful/working.
Title: Re: refresh network list
Post by: rejetto on June 17, 2008, 12:42:10 PM
Program attached.
Requires XP+SP3 or Vista.

I already know it doesn't appear to refresh the list in the window.
It's not a problem anyway, the goal of this program is to force Windows to connect to your access point when it waits too long.
If this problem doesn't apply to you, you won't be able to test its effectiveness.
Title: Re: refresh network list
Post by: Mars on June 17, 2008, 12:50:52 PM
I had forgotten to put the link, saddened

http://www.download.com/Easy-WiFi-Radar/3000-2381_4-10460162.html
Title: Re: refresh network list
Post by: rejetto on June 17, 2008, 01:03:43 PM
i fear you missed the whole point of this topic/program :)
Title: Re: refresh network list
Post by: Mars on June 17, 2008, 01:30:04 PM
rnl.exe tested on 'Microsoft zero config' connected from hercules wifi card  to a livebox

result:

Refresh Network List 1.0 Beta1
www.rejetto.com

Requesting   ..... failed


*************************
Can you put more messages of information concerning for example the progress and the calls of external programs.
Title: Re: refresh network list
Post by: rejetto on June 17, 2008, 01:38:41 PM
i forgot to say it may require SP3 (or Vista) to work.
i hoped it would work on SP2 too, but cannot test.
Title: Re: refresh network list
Post by: rejetto on March 02, 2014, 12:46:52 PM
someone asked for the sources, so here it is
Title: -
Post by: Brandonatrog on February 11, 2021, 11:30:22 AM
Hi All,
Question:

I have a 470 with upgraded software and hardware and noticed that the network utilizalition meter is not working performance box in the WHS Console. does anyone know of a fix for this?

Thanks,

John