rejetto forum

Chrome Bug with login -> Want to hide Statistics

stit · 7 · 3044

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stit

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 16
    • View Profile
hi all,

ich knows that the chrome but with login is known already.
I use the RAWR template and i want the statistics not to be displayed in unauthorized display page.

is this possible ?

hopefully
stit


Offline FRENCH CAN CAN

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 681
    • View Profile
I confirm the bug, HFS does not work on chrome if you enter a password on the root of the HFS website, it displays a page of "unauthorized", this also applies if you use the original template.

Please rejette measure!!! ??? :(

Confermo il BUG, HFS non funziona su chrome se si inserisce una password sulla root del sito HFS, si visualizza una pagina di "non autorizzato", questo vale anche se si usa il Template originale.

Prego rejetto provvedi!!! ??? :(


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13310
    • View Profile
argh
that's true
i have no idea on how to just "fix" this :(

(this won't happen with the future login system, cookie based)


Offline maddafacker

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 2
    • View Profile
I've been having this problem for a while and I got some users using chrome. A temporary fix I found is to open one of the folders (or whatever) in a new tab and then you get prompted with username and password.


Offline r][m

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 347
    • View Profile
Google Chrome works fine on login here.
I use a unprotected index page with a /~login link
to enter secure area. Redirect is set to gateway folder
for users.

Only problem I have with Google Chrome is it doesn't
save my ssl cert the way IE, FF & Opera do.
« Last Edit: December 11, 2011, 05:04:27 PM by r][m »


Offline bacter

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 681
    • View Profile
You could look at the timestamp of old posts before responding. :)

More than 2 years after the first reporting , there is no problem with chrome. :)
your computer has no brain - use your own !


Offline maddafacker

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 2
    • View Profile
yeah, I noticed, but I still had the same issued posted and rejetto last post said it couldn't be fixed. However, middle click / open a new tab fixed it now :P hehe! Might be one of my settings though, but the template is pretty original.