rejetto forum

An HFS Software Bundle made by Me

raybob · 40 · 17463

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Anyone with problems try the new version at http://www.sourceforge.net/projects/fhfs/files/latest/download

Note that if your email provider requires SSL (most do) then you need to manually change the email executable....

For Version 1.1 I'm creating an installer you operate through your browser that will automatically set the config, email, etc.


Offline rednyle

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 14
    • View Profile
raybob95,

Thank you for the new version!

In your instructions, you said to download the sendemail with the link you provided. Do I rename the sendemail.exe to email.exe and put it in the same directory as the original email.exe? what about the sendemail.pl file?

I'm still not able to get it to work. Does it keep a log somewhere? I'm still not seeing anything in the validationtemp folder either. I'm currently testing it on windows 7 pro 64-bit version. Can you please advise?

Thanks!


Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
The logs are all in the logs folder... upload them here or send them to administrator@filesplat.com.  All you need is the EXE, the PL is just perl source code.  Yes, rename it to email.exe.

Also try enabling the macros log (go to the Debug section in HFS) and send that also.

EDIT:  I've already found (yet another) bug where the email won't send if you didn't specify a BCC address... try filling that in.

------
And now yet another version.... I'm not very thorough with testing  ;)

I fixed two errors... there was a javascript error keeping the new account page from working right + if the BCC address was blank it wouldn't send the email.

http://www.sourceforge.net/projects/fhfs/files/latest/download
also.... http://www.fhfs.tk/
« Last Edit: November 04, 2011, 12:44:43 AM by raybob95 »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile

Offline rednyle

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 14
    • View Profile
raybob95,

That fixed it. I'm able to get the email now!

I'll continue testing it and will let you know if anything comes up.

Thanks again.


Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Later today I'm gonna put up v1.1 which has a graphical installer (saves email data, ssl certs automatically) AND completely fixes the SSL email problem with no extra setup required :)
« Last Edit: November 04, 2011, 08:30:19 PM by raybob »


Offline rednyle

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 14
    • View Profile
new account works up until the service or the computer is restarted then it doesn't recognize the account. It keep "invalid username, Email or Password. If you entered both your email and username, they must match the same account." I've looked in the VFS and the user virtual folder is no longer there. I can still see the user text file and email file in the fhfs\users directory.


Also, I've tried creating a second account but it keeps telling me only one account can be created. Is there a limit of one account per IP address or something? I've tried using different names and different emails but nothing works.



Offline rednyle

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 14
    • View Profile
accounts that are created manually cannot log in. For example, if I go into the users accounts unders Options and try to create an account, the new account won't be able to login. The browser would try to authenticate the new user but the timed out eventually.


Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Right, because there's more that's used to authenticate accounts than just HFS itself.. read the ajax.submission script :)   If your accounts are disappearing then your INI/VFS aren't getting saved for some odd reason.  That would be an HFS problem not an FHFS problem.

Also, after the first time you log on to an account, a cookie is stored saying you've already signed up, and this is what HFS checks for.  It only gets deleted after you delete an account over HTTP, but you can try clearing it yourself.  Only the cookie tells HFS you're signed up, not an IP address.

« Last Edit: November 06, 2011, 03:08:38 AM by raybob »


Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
OK, version 1.1.  Includes an installer that comes up the first time you visit HFS.  From 127.0.0.1 it will show the installer from everywhere else it will deny, until the setup file is detected. You can put in all your options and email info in a nice looking interface through your browser.  If you check the box that says use SMTP SSL, then SendEmail will be filtered through STunnel, so it's much more likely to work.  No more manually editing TXT files for setup and no more downloading separate EXEs for SSL Email. Completely automatic :)

https://sourceforge.net/projects/fhfs/files/latest/download


Offline crazyboris

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 140
    • View Profile
cant even reg a account.
all i get is this.

You cannot create more than one account.

i dont have any account at all.


Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Clear your cookies.

Get version 1.1 and run the installer.




Offline rednyle

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 14
    • View Profile
Figured out the problem why created users weren't sticking after a reboot or restarting of the service. After installation, the FHFS folder doesn't inherit all the security permissions from the C:\ for some reason. To resolve the issue, I gave the user who installed the program read,write & edit permission to that entire folder. Alternatively, you can make the FHFS inherit all the permissions from the root of C. All the settings should be able to save correctly after that.

As for creating multiple users with the same browser, a simple clearing of the cookies in your browser should do that trick.