Author Topic: Testing build #277  (Read 13304 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tukaee

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Testing build #277
« Reply #15 on: April 26, 2011, 01:11:32 PM »
1. Did you try with small upload on version 277?
2. Did you use same port for all previous version?
Let us know if you have further problems.
Thanks.
I 276, then 275, then 274
I found that 274 is the last working version


Offline PikachuEXE

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
    • http://pikachuexe.hopto.org/
Re: Testing build #277
« Reply #16 on: April 28, 2011, 08:41:25 AM »
1. Did you try with small upload on version 277?
2. Did you use same port for all previous version?
Let us know if you have further problems.
Thanks.
I was trying to say "I tried 276, then 275, then 274 :P"

I am trying 277 on another computer and will also try the new template to see if its my own problem only...
nothing.......orz

tukae

  • Guest
Re: Testing build #277
« Reply #17 on: April 28, 2011, 10:10:28 PM »
Any new result on version 277?

Offline PikachuEXE

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
    • http://pikachuexe.hopto.org/
Re: Testing build #277
« Reply #18 on: April 29, 2011, 03:05:38 PM »
I was trying to say "I tried 276, then 275, then 274 :P"

I am trying 277 on another computer and will also try the new template to see if its my own problem only...
I am fine by now
I uninstalled any IIS related things and seems fixed now
Thanks for attention
nothing.......orz

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: Testing build #277
« Reply #19 on: April 30, 2011, 06:12:28 PM »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: Testing build #277
« Reply #20 on: April 30, 2011, 06:17:59 PM »
I am fine by now
I uninstalled any IIS related things and seems fixed now
Thanks for attention

anyway, i gave a look at the changes between 274 and 275, and didn't find anything that appears related to network functionalities.
I think maybe your testing suffered by some coincidences and 274 has the problem as others. Let me know if you find more.