rejetto forum

[special:import] translation

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
thanks for the fix mars.
i also removed the file size check, it's bad criteria, don't know why i opted for it at the time.
But i left the crc check, it's a little optimization to avoid a useless reparsing of the template.



Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1986
    • View Profile
crc can make mistake because it is possible to have two different files with same size and sams crc. then with a modified tpl if the crc give the same result-> the update is not working.

i think that to calculate the crc take more time than only set text in o. ...
« Last Edit: March 24, 2011, 06:06:19 PM by Mars »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1986
    • View Profile

Offline FRENCH CAN CAN

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 681
    • View Profile
@rejetto, there is realy a bug, i found the solution ;)

Ha mezz'ora che lo dico ma nessuno mi dava ascolto, grazie comunque per la correzione. ;)

Did I say that half an hour but no one gave me a listen, thanks anyway for the correction. ;)


Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1297
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
It's not really true, if nobody had listened to you, nobody would have checked and corrected the bug.  ;)
« Last Edit: March 24, 2011, 09:22:02 PM by SilentPliz »


Offline FRENCH CAN CAN

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 681
    • View Profile
Si lo so, ;) ma c'è ne voluto. 8)

Yeah I know, ;) but I wanted there. 8)


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
@French, il bug "tuo" nel primo template che mi hai mandato, c'era. Se non ti avessi ascoltato non potevo trovarlo. ;)
Comunque per riprodurre il "mio" bug bisognava caricare più volte il tuo template, per far rimanere in memoria il valore vecchio. Forse per questo non mi veniva fuori, magari riavviavo HFS.