rejetto forum

Testing build #272

rejetto · 44 · 23956

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline szafran

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 2
    • View Profile
fact is that if 2 persons met this problem with the same release it's likely to be a real problem and not just a blunder.

Make that 3 - same thing here. Can't upload any file - always getting 'not allowed' info.


Offline ElSid

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 15
    • View Profile
For the 3 of you having problems uploading ... are you uploading to a folder that you have write permissions to?  Had to revamp my system and I'm running HFS on non-Admin account.  Had to set real upload folder to read/write for everyone.


Offline szafran

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 2
    • View Profile
For the 3 of you having problems uploading ... are you uploading to a folder that you have write permissions to?  Had to revamp my system and I'm running HFS on non-Admin account.  Had to set real upload folder to read/write for everyone.

#271 works fine in that config. HFS is running on an admin account.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
ok, sorry for the delay, i need to know
- how the upload folder is restricted. Hover the mouse over the folder, and tell me what's written after "upload allowed for"
- if an account was used for the upload, and if it's part of a group
- anything you think relevant


Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 2008
    • View Profile
We are on the problem at this moment with silentpliz, but the upload failed seems really very unpredictable. If we find a reliable track, we warn you immediately, (similar of highly-rated tone, for step which we cross there at night)

 ;)
« Last Edit: December 14, 2010, 08:17:24 PM by Mars »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
thanks you guys.
Let me know also if you find a way that makes it happen once in a while.
But not once every 100 tries :P


Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 2008
    • View Profile
I isolated the cause of the defect, but I did not manage to reproduce it since, I used the following code to mark the differences, and the error appears with the message in red

Quote
  HE_POST_FILE:
    begin
    data.downloadingWhat:=DW_UNK;
    data.agent:=getAgentID(conn);
    data.fileXferStart:=now();
    f:=findFileByURL(decodeURL(conn.request.url));
    data.lastFile:=f; // auto-freeing
    data.uploadSrc:=optAnsi(tpl.utf8, conn.post.filename);
    data.uploadFailed:='';
    if (f = NIL) or not accountAllowed(FA_UPLOAD, data, f) or not f.accessFor(data) then
      data.uploadFailed:=
        if_(f=NIL, 'Folder not found',
          if_(not accountAllowed(FA_UPLOAD, data, f), 'Not allowed on upload for user: '+data.usr+'('+data.account.user+')',
            if_(not f.accessFor(data), 'Not access for '+f.name,
               'no reason found')
          )
        )

        //bug upload marsmars
    else
......

It seems that there is an error of estimation of access rights in the directory of upload, but that occasionally, turn maybe to a bad transmission of information in the header during the sending of the form: it is a track to be studied



Offline r][m

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 347
    • View Profile
Let me know also if you find a way that makes it happen once in a while.
Upload worked for some folders, but others could not be uploaded to,
and I hadn't made any changes to upload permissions, just went to 272.
I wasn't sure if it was a hfs problem, or a system problem.
I removed the folders that didn't work from the vfs and saved, then added them again.
Since then upload seems to be OK with them. So.... ???
« Last Edit: December 16, 2010, 03:21:00 PM by r][m »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
the problem IS bound to this build, and i bet it's inside function accountAllowed()
it was changed in this build to support the session based login.


clay

  • Guest
I got this message when I try to browse (click) a separate harddrive (made it uploadable and downloadable-drive letter is "F"), not a folder. It's working fine with folders-I can download and upload fine:

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="POST">

 Please choose a file: <input name="uploaded" type="file" /><br />

 <input type="submit" value="Upload" />

 </form>

 


Offline johnjaykay

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 21
    • View Profile
I get this problem intermittantly. If i keep trying, it eventually works though. This may be an issue, but does it matter if it's a real or virtual folder?


inditown

  • Guest
Mmmmmm... I think, there is a bug related with "upload". I couldn't upload any files under proper settings.

But, Uploading was possible in 271 version without any change of settings.

I wish rejetto check this problem~


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
i need someone to tell me how to reproduce the bug,
or someone who's willing to test some special versions that i will build to find a clue.
anyone?


Offline johnjaykay

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 21
    • View Profile
What does this involve? I can use the program, but as far as programming...I'm not good at that....