Author Topic: Testing build #265  (Read 10171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #15 on: August 05, 2010, 07:24:55 AM »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #16 on: August 05, 2010, 12:29:59 PM »
That is what I meant. I never needed to enable that because I trust your beta updates.

Thank you, but your trust is beyond my possibilities. This is not a big project with a pre-beta-release testing group. And since i'm busy, i cannot afford a decent testing before publishing myself. This effort goes to the beta testers. Development is already slow as it is now.
« Last Edit: August 05, 2010, 12:49:55 PM by rejetto »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #17 on: August 05, 2010, 12:45:34 PM »
Not better. :-\

indeed. Convert must be applied to %folder% too, because it's converted to utf-8 being the template utf-8.
I found how to solve. We must replace the unescape function with decodeURIComponent.
Moreover, {.convert.} is not the best choice for the template. I'll change it to {.force ansi.}, so it works even if people change the encoding.
Attached the fixed template.
« Last Edit: August 05, 2010, 12:48:55 PM by rejetto »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #18 on: August 05, 2010, 12:50:59 PM »
@ Rejetto. I know you said you will need to update Delphi to support Unicode fully as I have suggested a while ago, but is there anything in the template you are able to change or some work-around to enable the Unicode support for file and folder names? This is assuming your Delphi is not the updated version.

nope.

but it's coming to my mind that maybe a limited support for real folders could be possible. (not through a change in the template anyway)

Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1232
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #19 on: August 05, 2010, 01:12:06 PM »
I found how to solve. We must replace the unescape function with decodeURIComponent.

 8)

Moreover, {.convert.} is not the best choice for the template. I'll change it to {.force ansi.}, so it works even if people change the encoding.

Indeed, it will be more "universal" ... and there will be fewer bad surprises. :)

Attached the fixed template.

Everything seems ok now.  :)

Merci rejetto!  ;)

ps: I think I'll compile a "265a"  ;D

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #20 on: August 05, 2010, 02:44:47 PM »
did you test this solution? did it work?

Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1232
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #21 on: August 05, 2010, 03:07:41 PM »
Oui parfait !

What did not work yesterday, works today.  ;)

Offline SamePaul

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #22 on: August 05, 2010, 03:39:05 PM »
And this time bug.

Progressbar isn't working. Graph is empty, statistics is not updated. See attachment.

Top upload speed is shown 0, despite uploading is in progress
Quote
[ up ]  TestArch.rar
31284636 / 110411956 bytes
Speed: 0.0 KB/s
28%

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #23 on: August 06, 2010, 10:36:19 AM »
what progress bar are you talking about?
i tried to reproduce the problem, but my bars are working both in the GUI and in the browser. The graph too, and this is what the default template is showin me.

Uploading 7.37 M @ 7.1 KB/s
test.mp3
5%

If you are sure of this problem, you could try to reproduce it on another system.

Offline SamePaul

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 72
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #24 on: August 06, 2010, 11:13:38 AM »
what progress bar are you talking about?
The one you see in attachment.

i tried to reproduce the problem, but my bars are working both in the GUI and in the browser. The graph too, and this is what the default template is showin me.

Uploading 7.37 M @ 7.1 KB/s
test.mp3
5%

If you are sure of this problem, you could try to reproduce it on another system.

When I get back home I found HFS popped up message about new build 265. Perhaps this was the cause of the problem. So 1st of all, the bug if it still exists, it was in 264.
2nd, seems  it reproduces when "update" dialog box is displayed.

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #25 on: August 07, 2010, 01:39:33 AM »
I tested the Revert feature and was able to see the batch. Well, let the picture speak for itself:


It worked nonetheless. ;D

Then the next "WTF?" moment:

Seems to be a pure display glitch...
« Last Edit: August 07, 2010, 01:51:14 AM by MarkV »
http://worldipv6launch.org - The world is different now.

Offline Tha Jsta

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
    • Back 2 Da OG/Don't Bite Tha Phunk/One Eight Seven
Re: Testing build #265
« Reply #26 on: August 07, 2010, 02:03:40 AM »
@ Rejetto. That is all I use is real folders, so that is good news.
CLICK HERE to visit the dopest West Coast Hip-Hop blog online.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #27 on: August 08, 2010, 06:36:59 PM »
The one you see in attachment.

i saw a graph in the attachment, not a progress bar.

Quote
When I get back home I found HFS popped up message about new build 265. Perhaps this was the cause of the problem. So 1st of all, the bug if it still exists, it was in 264.
2nd, seems  it reproduces when "update" dialog box is displayed.

ok, that problem was fixed in #265, so it should be fine now.
anyway, next time you report something about #264, use the specific topic. here we are discussing #265.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #28 on: August 08, 2010, 06:50:41 PM »
I tested the Revert feature and was able to see the batch. Well, let the picture speak for itself:

ok fixed

Quote
Then the next "WTF?" moment:
Seems to be a pure display glitch...

that's a bug in my "publish hfs beta" script :) fixed

Offline suriyothai

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Testing build #265
« Reply #29 on: August 08, 2010, 07:03:49 PM »
hello
since three versions I have a trojan warning and can not install a new version. now I have the 261 -  version is ok. I know it is not a Trojan but my G-Data deletes the newer versions. :'(
Lothar
« Last Edit: August 08, 2010, 07:13:16 PM by suriyothai »