rejetto forum

RAWR template bug?

Caco · 5 · 1505

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Caco

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 113
    • View Profile
Hi guys,

I'm using RAWR template 0.1.1. When i click on "Advanced Search" link, it invokes RAWR player with an unexistent "search" file, instead of the right boxes.

I think the code snipped related to this issue is :

Code: [Select]
<div class="modContent" id="Folder_Tasks">
{.if|{.{.!mod_search.}=on.}|
<form action="/" name="simpleSearch" method="get">
<input class="formInput" type="text" name="search" size="13" maxlength="32" value="{.$search-data.}" onclick="if(this.value=='{.$search-data.}')this.value=''"/>
<input type="submit" value="Vai"/>
</form>
<a href="javascript:initPreviewBox('specialBox','search')" class="hide">{.!lv_advSearch.}</a>
.}


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
It is not a bug. You have broken it somehow.

EDIT: Sorry to sound blunt, I was making something for rawr-player and it wasn't playing nice.
« Last Edit: May 30, 2009, 05:00:49 PM by That_Stevens_Guy »


Offline Caco

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 113
    • View Profile
Maybe i broke the code somewhere else. In that snippet i didn't touch anything...  :-\


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
It wouldn't be related to that code, it would most likely be something in the preview box script.


Offline Caco

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 113
    • View Profile
You're right, man!  ;)

I replaced my script with the original one and it works. Funny, i didn't remember i had modified that script  :D