Author Topic: Testing build #220  (Read 18112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Testing build #220
« on: January 23, 2009, 03:13:43 PM »
i didn't miss your post, it's just taking a lot of time to reply you all.
i have a long queue since i was away for a month!
but i may eventually lose a post or two  :P so if it won't be answered in a while, you can try to repropose it. 


download @ www.dovedove.it/hfs/hfs220.exe

what's new
- security fix: groups were allowed to login http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6550.msg1039964#msg1039964
- setting same name for 2 accounts was not prevented http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6550.msg1039964#msg1039964
- there was a problem that prevented usage of telnet www.rejetto.com/forum/?topic=6517
- some problems with diff tpl www.rejetto.com/forum/?topic=6508
- {.set item.} was not accepting @special usernames http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6097.msg1039938#msg1039938
- permissions were not correctly inherited and displayed in hints www.rejetto.com/forum/?topic=6504
- ugly bug of the default template on uploads http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6484.msg1039325#msg1039325
- blank spaces prevented {.set item.} to recognize accounts http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6484.msg1039628#msg1039628
- problems after closing "manage accounts" in file properties

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1880
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #1 on: January 24, 2009, 12:19:00 AM »
GOOD BUG

go to options + accounts + add account

don't change the name , you can't validate except by using ESC key

Have a nice night rejetto :D  build 221 ;D

Rejetto, I suggest you to load the french build 220  (except done the language) you can find some good idea ;)
« Last Edit: January 24, 2009, 12:22:38 AM by mars »

eric

  • Guest
Re: Testing build #220
« Reply #2 on: January 24, 2009, 09:26:40 AM »
Your latest test buld (220) sets all kinds of alarms off in my virus checker that blocks the download.
Please check your development system for infections.

Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1233
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #3 on: January 24, 2009, 10:17:37 AM »
We should not go so fast.  :)

It would be nice to say more about your antivirus... and alerts displayed.

Where have you downloaded your version of HFS?

The false positive arrive often.
In this case it is best to notify the publisher of your antivirus.

Your antivirus may issue an alert because HFS is a server, and it tries to connect to the net ... nothing to do with a virus.

Otherwise, the "220" is safe (tested at the moment with avira anti-virus, kaspersky online... no warnings ).

The "development system" ::) is the shelter of all suspicion.

And I'm sure rejetto is very vigilant about this.
« Last Edit: January 24, 2009, 10:35:17 AM by SilentPliz »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #4 on: January 24, 2009, 10:41:46 AM »
Your latest test buld (220) sets all kinds of alarms off in my virus checker that blocks the download. Please check your development system for infections.

yes, we know some antiviruses display alerts by saying in a very cryptic way that HFS is a server (something too geeky for the common user according to security companies).
What they don't know is that they make people think that it's a virus instead of a server. Or they do know, but being scaremongers is part of their business.

Anyway, when in doubt, you can try www.virustotal.com for online scanning.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #5 on: January 24, 2009, 10:45:38 AM »
Rejetto, I suggest you to load the french build 220  (except done the language) you can find some good idea ;)

i'm sure there are good ideas there. To load it is a snap, but to find those ideas takes more time. i hardly find the time to write some code, it's better if you save me some time by suggesting me what to do, and when words are not enough, point me out to the same thing as you have already done in the french build. ;)

Offline chthonic

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 121
  • I own the copyright to this image... "Back Off!"
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #6 on: January 24, 2009, 03:18:21 PM »
so far no bugs noticed on my end... and I have a brand new system upgrade.. with yet another custom hardware configuration..

I can tell you however that comodo internet security says build #220 is safe.... in fact they have a file submission tool and I submitted hfs.exe for analysis... the software now recognizes even updated copies... and the way this works.. if there is the slightest "dangerous" change.. it will lock my system down.

and other than telling me that a "server" program (hfs.exe) wants to connect.. or to update the firewall rule... CIS doesn't set off any alarms with HFS

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Testing build #220
« Reply #7 on: January 24, 2009, 06:41:47 PM »
Works well here, cant find anymore bugs personally. Also I'm now using ESET Smart Security using Policy Based Filtering and an exception for HFS, and it works perfectly, never detects as a virus and I get a nifty notification when I update HFS builds saying that my hfs.exe has been modified should I allow it to run.

I like the new properties menu (its new to me), but how come 'Flag as new' is in the context but not in the Flags tab in the properties window? And I assume the 'Set user/pass' is just there for quick access as well?

Also I have to notify you of these, first of all the option 'Switch to virtual-folder' I think it would be better worded as 'Change to virtual-folder and Change to real-folder' And for some reason when I'm in a hurry I confuse 'Edit resource...' with 'Properties...' I haven't decided on a solution for this...  maybe a re-wording or.. have Properties... in bold with the added separation of another divider if needed.  Also 'Properties...' is generally at the bottom of the context in most interface situations, I would look for it down there before at the top (right-click a folder in windows etc). Aaand when you receive the pop-up for a real folder being converted to a virtual folder, the English is not that clear... I cannot get the pop-up to appear again to re-read it :P something about 'putted too many files'.. anyway im going to bed, eyes are blurry I cant read my own writing.

« Last Edit: January 24, 2009, 06:43:18 PM by That_Stevens_Guy »

saen

  • Guest
Re: Testing build #220
« Reply #8 on: January 24, 2009, 09:30:26 PM »
my antivirus program show too that the HFS.EXE is a troian
vvv.virustotal.zom/analisis/082f2a8ad9f45eebe7669481d61c6daf

Offline thexfile

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #9 on: January 24, 2009, 10:30:43 PM »
NOD32 AV says clean.  :)

Offline nukie

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #10 on: January 25, 2009, 12:39:11 AM »
############# ERROR ON: 23/01/2009 23:30:19
C:\nukie\HFS\hfs.exe
Access violation at address 00404606 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000001
HFS 2.3 beta (220)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) XP 1800+, 1533 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

HFS-Service.exe: Build: 0 22/01/2009 15:48:48
hfs.exe: Build: 0 23/01/2009 23:26:56
hfs.old.exe: Build: 0 23/01/2009 23:25:26
hfs2Service.exe:1.0.0 Build: 0 04/11/2006 0:01:42
### END LOG


############# ERROR ON: 24/01/2009 12:41:05
C:\nukie\HFS\hfs.exe
Access violation at address 00404606 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000001
HFS 2.3 beta (220)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) XP 1800+, 1533 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

HFS-Service.exe: Build: 0 22/01/2009 15:48:48
hfs.exe: Build: 0 23/01/2009 23:26:56
hfs.old.exe: Build: 0 23/01/2009 23:25:26
hfs2Service.exe:1.0.0 Build: 0 04/11/2006 0:01:42
### END LOG


############# ERROR ON: 24/01/2009 16:55:28
C:\nukie\HFS\hfs.exe
Access violation at address 00404606 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000001
HFS 2.3 beta (220)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) XP 1800+, 1533 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

HFS-Service.exe: Build: 0 22/01/2009 15:48:48
hfs.exe: Build: 0 23/01/2009 23:26:56
hfs.old.exe: Build: 0 23/01/2009 23:25:26
hfs2Service.exe:1.0.0 Build: 0 04/11/2006 0:01:42
### END LOG


############# ERROR ON: 24/01/2009 16:55:54
C:\nukie\HFS\hfs.exe
Access violation at address 00404606 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000001
HFS 2.3 beta (220)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) XP 1800+, 1533 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

HFS-Service.exe: Build: 0 22/01/2009 15:48:48
hfs.exe: Build: 0 23/01/2009 23:26:56
hfs.old.exe: Build: 0 23/01/2009 23:25:26
hfs2Service.exe:1.0.0 Build: 0 04/11/2006 0:01:42
### END LOG


Anyone knows where those came from? Rejetto? :D In case anyone wondering if there's any third part program that might be causing this, I was using KIS 2009. Shouldn't be from that though.

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Testing build #220
« Reply #11 on: January 25, 2009, 11:58:09 AM »
NOD32 AV says clean.  :)

ESET Smart Security = ESET NOD32 Anti-Virus + Firewall :D

I haven't got that exception nukie, maybe something to do with HFS-Service.exe?

Offline nukie

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #12 on: January 25, 2009, 12:08:07 PM »
Perhaps, *sigh*
Only tried using it for a while now, one of the simplest way to make HFS a system service. Will check further :)

Maro

  • Guest
Re: Testing build #220
« Reply #13 on: January 26, 2009, 06:38:38 AM »
Build new up from ~218 freez every ~3hours.
Just application freez and make 50% of CPU usage.

Offline chthonic

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 121
  • I own the copyright to this image... "Back Off!"
    • View Profile
Re: Testing build #220
« Reply #14 on: January 26, 2009, 11:37:12 AM »
############# ERROR ON: 23/01/2009 23:30:19
C:\nukie\HFS\hfs.exe
Access violation at address 00404606 in module 'hfs.exe'. Read of address 00000001
HFS 2.3 beta (220)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) XP 1800+, 1533 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

HFS-Service.exe: Build: 0 22/01/2009 15:48:48
hfs.exe: Build: 0 23/01/2009 23:26:56
hfs.old.exe: Build: 0 23/01/2009 23:25:26
hfs2Service.exe:1.0.0 Build: 0 04/11/2006 0:01:42
### END LOG

<snip>!!!!

Anyone knows where those came from? Rejetto? :D In case anyone wondering if there's any third part program that might be causing this, I was using KIS 2009. Shouldn't be from that though.

I can answer this easily..... the problem has to do with that series of AMD CPU. the same errors manifested "at least once" for me on my old CPU which is a 1700+... I have since installed an AMD X2 64 (Phenom) and there have been no more errors of that type.... at least not for me.

[btw... HI TSG!!!! nice to see you are still among us  ;D]