rejetto forum

Shoutbox bug?

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alydhiends

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 9
  • [= Simple =]
    • View Profile
    • All About Free
I'm using RAWR Template. Whenever i post a shout and refreshes the page or visit another directory, my post duplicates...
Now i got too many shouts of the same. o.O  :o


Offline alydhiends

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 9
  • [= Simple =]
    • View Profile
    • All About Free
well, i was only experiencing it on beta 180.
Now it works fine with beta 2.3 181 :D


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
This has nothing to do with HFS. The bug is with post data and the shoutbox. I cant fix it.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13271
    • View Profile
is the shoutbox in an iframe?
if yes, you can workaround this problem by having an intermediate page between the submit and the displaying of messages.

submit -> message accepted, immediate redirect -> display messages

so you have 2 moves, and the post data is only in the first move, while the refresh is only about the second (harmless)


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Ok... how to do this using hfs.diff.tpl, uno if this bug gets fixed i can get rid of BETA in the titles :P it will be stable.


Offline Giant Eagle

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
is the shoutbox in an iframe?
if yes, you can workaround this problem by having an intermediate page between the submit and the displaying of messages.

submit -> message accepted, immediate redirect -> display messages

so you have 2 moves, and the post data is only in the first move, while the refresh is only about the second (harmless)

Purge the post data, i told him that before :P the poor guy just doesnt listen

in php you use header("Location: blabla"); for this, can you set the header tags using macro's aswell?
« Last Edit: March 05, 2008, 03:28:30 PM by Giant Eagle »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13271
    • View Profile
not for now, but what you do with header, you can do it with javascript or with meta tags


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
fixed in next builds, I used meta and a new folder system.

Posts are now found in /template/rawr_default/shoutbox/display_posts/
Processing takes place in /template/rawr_default/shoutbox/process_posts/
And smileys are now stored in /template/rawr_default/shoutbox/smileys/

I am releasing as soon as hfs works again :P i cant really release till rejetto releases a beta, I guess people wont trust mars link.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13271
    • View Profile
what's the point in moving posts between folders?


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Doesn't, just prevents the post script from running in the display folder, processing basically posts the post in the display_post folder. So that if the user refreshes the display_post folder there is no duplication of the posts.


Offline alydhiends

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 9
  • [= Simple =]
    • View Profile
    • All About Free
...as i posted above, it got fixed already after the update of build 181 =P


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Not from hitting Home/ though. Hitting that link would duplicate in every browser all the time.


Offline Andrew-Sirius

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 16
    • View Profile
Help me, please... ShoutBox it does not reflect messages. In folder [Template\rawr_default\shoutbox\display_posts] do be present text files with the messages, but in the browser messages are not reflected... What to make?


Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Do you have the template folder beside HFS... that shouldn't effect it anymore though... latest build of HFS?


Offline Andrew-Sirius

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 16
    • View Profile
Do you have the template folder beside HFS...

Yes, that full path: [c:\Program Files\Hfs\Template\rawr_default\shoutbox\display_posts\]

latest build of HFS?

Yes, build is 183