Author Topic: A small issue with the updating process (NT4)  (Read 1582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
A small issue with the updating process (NT4)
« on: January 28, 2008, 07:45:22 AM »
Yes,  I know NT4 is not officially supported, but it should be an easy fix.

The update process fails on NT4. The reason is, in the update batch, you use MOVE /Y to get the new HFS.exe in place. But the /Y parameter doesn't exist in NT4.
http://worldipv6launch.org - The world is different now.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: A small issue with the updating process (NT4)
« Reply #1 on: January 30, 2008, 07:48:50 PM »
ok, i will just put a DEL before the MOVE
from next beta
so you should see it working updating from 178 to 179

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: A small issue with the updating process (NT4)
« Reply #2 on: January 31, 2008, 03:54:16 AM »
Thanks. The real problem is not a missing DEL, but the /Y parameter causing a Syntax error message.
http://worldipv6launch.org - The world is different now.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: A small issue with the updating process (NT4)
« Reply #3 on: January 31, 2008, 11:55:50 AM »
to remove /Y i had to add a DEL

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: A small issue with the updating process (NT4)
« Reply #4 on: January 31, 2008, 12:54:25 PM »
Now it is OK. And I won't bother you further...  ::)

[closed]
http://worldipv6launch.org - The world is different now.