Author Topic: AV  (Read 2282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blackmetal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
AV
« on: January 19, 2008, 10:57:57 AM »
I'm getting these errors every minute now. Whats happening rejetto? My HFS isn't opening. I can't use it because of these errors. To use HFS again I have to use the shift key. It's annoying n again I get the error n can't use HFS. Please help me..What to do?????????????????? I got these errors atleast 50 times. It's not stopping until I close HFS  ???


Code: [Select]
############# ERROR ON: 1/19/2008 2:28:15 PM
E:\Documents and Settings\blackmetal\Desktop\hfs174.exe
Access violation at address 00404568 in module 'hfs174.exe'. Read of address
FFFFFFDD
HFS 2.3 beta (174)
----------------------------------------------------------------
Stack list, generated 1/19/2008 2:28:13 PM
(00003568){hfs174.exe  } [00404568]
(0009B11C){hfs174.exe  } [0049C11C]
(000AA160){hfs174.exe  } [004AB160]
(000AA323){hfs174.exe  } [004AB323]
(00057CAB){hfs174.exe  } [00458CAB]
(00057B17){hfs174.exe  } [00458B17]
(0002A3CC){hfs174.exe  } [0042B3CC]
(00069410){hfs174.exe  } [0046A410]
(00091DB2){hfs174.exe  } [00492DB2]
(00091DF7){hfs174.exe  } [00492DF7]
(00092092){hfs174.exe  } [00493092]
(001575BB){hfs174.exe  } [005585BB]
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 2"
Processor: Intel,               Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.70GHz, 1700 MHz MMX
Display  : 800x600 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

autorun.exe:6.0.4 Build: 0 11/28/2006 12:19:16 PM
Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22.exe:0.0.0 Build: 0 9/25/2007 9:46:28 AM
HamachiSetup-1.0.2.4-en.exe:1.0.2 Build: 3 12/6/2007 12:48:40 PM
hfs-bm.exe: Build: 0 1/18/2008 11:18:36 AM
hfs.exe: Build: 0 1/17/2008 8:46:56 AM
hfs174.exe: Build: 0 1/18/2008 12:02:30 PM
oggcodecs_0.71.0946.exe: Build: 0 1/1/2008 7:30:20 PM
### END LOG

« Last Edit: January 19, 2008, 12:48:28 PM by blackmetal »

Offline blackmetal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
AV
« Reply #1 on: January 19, 2008, 11:21:23 AM »
I cannot use HFS now.. I'm sad... Whats happening? It opens but as soon as someone downloads from me, it freezes n i get 100% cpu usage :'(



Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
AV
« Reply #2 on: January 19, 2008, 12:13:29 PM »
blackmetal I suggest using the last build that successfully worked for you, until rejetto fixes these error's.

We must also remember that rejetto is only human and has also got a job, a girlfriend, etc that take his time so we might not get a new build with the error's fixed too soon.

Offline blackmetal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
AV
« Reply #3 on: January 19, 2008, 12:44:53 PM »
It's with all versions of HFS. I'm getting these problems from all versions of HFS. Even with 2.2b. I had to unistall n reinstall and now it seems ok. I'm not forcing rejetto to do it soon. I know he has a gf. I have 1 too n i know how it takes time..lol. Rejetto told me to post errors. I'm only following what he said. I only hope he fixes them soon. When I get an error now, it seems that it crashes everything. Even holding the shift key does not work. As I said I have to uniinstall n then reinstall.
« Last Edit: January 19, 2008, 12:46:35 PM by blackmetal »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: AV
« Reply #4 on: January 19, 2008, 02:34:06 PM »
All versions? Holy one!
Please, try to find the build number that first had this problem. This is a very precious information
You can find many builds at www.dovedove.it/hfs/
Try build 125, if the problem stays, try build 115, and go this way, 10 at times.
When the problem disappear, then try newer builds, until the problem appears again.
This way it will take you only about 15 tries to find the right number.

Offline blackmetal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: AV
« Reply #5 on: January 19, 2008, 05:10:11 PM »
I first got these errors with build #165. I was using the stable version 2.2b before n it was working fine. N everytime I updated to a new build, the errors kept on increasing n now with build #174 it became each minute n I'm even getting a new error.  :'(

Now it's been 10 mins since I install HFS again on my pc. I installed #174. N I've got no errors till now