Author Topic: .avi preview doesn't work in protected folders now?  (Read 4297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline day

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 65
    • View Profile
.avi preview doesn't work in protected folders now?
« on: January 06, 2008, 02:36:17 PM »
can anyone confirm?

Offline TSG

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #1 on: January 06, 2008, 06:48:51 PM »
The player doesn't work 100% with HFS, should work in protected folders if you are logged in though. Although sometimes and in some browsers it can be very fussy.

Offline day

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #2 on: January 06, 2008, 08:04:16 PM »
of course i have logged in...
before it worked everytime,
now the player gives a 401 error.
tried both IE7 and Firefox, same result.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #3 on: January 07, 2008, 02:28:13 AM »
what does the log in hfs say when you try? disable "only served requests" in the log what menu.

Offline day

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #4 on: January 07, 2008, 08:43:07 AM »
Not served: 401 - Unauthorized

but before it worked...
either something changed in the player or something changed in HFS...

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #5 on: January 07, 2008, 09:16:28 AM »
maybe we can use the dump traffic option to find out what credentials the player is using to try and load the file.

Offline Giant Eagle

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #6 on: January 07, 2008, 10:32:38 AM »
Reboot the server, try a different browser and a different client pc.

We stumbled across this ourselves aswell, it seems to fix itself after a while tho.

Might be unrelated, but still: does the filename contain a space?

Offline day

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: .avi preview doesn't work in protected folders now?
« Reply #7 on: January 07, 2008, 12:54:31 PM »
tried all..still no luck..