Author Topic: Testing build #168  (Read 7484 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Testing build #168
« on: January 05, 2008, 04:53:09 PM »
Hello, this build should be compatible with Live

download @ www.dovedove.it/hfs/hfs168.exe

what's new
+ new template macros: set append, dequote, after the list, from table
+ predefined macro variable "ini" with current configuration (meant to be used with {{from table}} )
+ 64bit instead of 32bit integers in macros
+ {{section|name|file}} will load the section from the file (introduced in #161)
* characters ;|^,{} are no more encoded in URLs
- problems with javascripts containing }}
- wrong disconnections due to false inactivity building the page
- even not showing hidden/system files, access was granted http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=5324.0
- first parmeter for {{!}} was not working

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1890
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #1 on: January 05, 2008, 05:37:33 PM »
if name = 'load' then
  if ansiStartsText('http://', p) then result:=httpGet(p)
  else if fileExists(p) then result:=loadFile(p)
  else result:=loadFile(exePath+p);

don't forget 'ftp://' and 'https://'

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #2 on: January 05, 2008, 06:43:59 PM »
ftp and https are not supported, sorry.

jerome

  • Guest
Re: Testing build #168
« Reply #3 on: January 06, 2008, 06:21:37 AM »
hello

speed limit (here 80K) to single address give one slot send full speed=limit

when 10 slots are enable, it give the full speed on slots one by one...
not a few to many slots.





And the "stop spiders" function is grey ( no reaction when i click on it )
but Google is here..
7:02:42 AM 66.249.73.251:39589 Requested GET ...... /?tpl=list&folders-filter=\&recursive


is it normal ?  previous versions don't react like this.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #4 on: January 06, 2008, 07:07:19 AM »
yes, stop spiders appears to be broken.

Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1239
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #5 on: January 06, 2008, 07:37:00 AM »
Prior to TmainFrm (167) was like this:

      end
      object stopSpidersChk: TMenuItem
        AutoCheck = True
        Caption = 'Stop spiders'
        Checked = True
      end


Now it is  (168):

      end
      object stopSpidersChk: TMenuItem
        AutoCheck = True
        Caption = 'Stop spiders'
      end


I tried to add the missing row, this will not change.


PS / But it seems editable in hfs.ini  (yes / no)
« Last Edit: January 06, 2008, 08:00:23 AM by SilentPliz »

Offline day

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 65
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #6 on: January 06, 2008, 12:48:39 PM »
Hi rejetto,
can you test the Terayon template?
Seems starting build 166,
the error pages and upload page are broken,
the filelist also acts strange...

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #7 on: January 06, 2008, 02:40:04 PM »
mars post (off topic) moved to www.rejetto.com/forum/?topic=5464


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #8 on: January 06, 2008, 02:50:36 PM »
when 10 slots are enable, it give the full speed on slots one by one...
not a few to many slots.

I understand this is not esthetically what you would like to see, but the result is the same.
If you send 80k every 10 seconds, or instead send 8k every second, you will finish the file at the same time.

Quote
And the "stop spiders" function is grey ( no reaction when i click on it )

sorry, fixed in next beta.

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #9 on: January 06, 2008, 05:29:19 PM »
The progressbar when downloading a new version does not work for me (but the download completes).
http://worldipv6launch.org - The world is different now.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #10 on: January 06, 2008, 08:14:37 PM »
Seems starting build 166, the error pages and upload page are broken,

should be fixed in next beta

Offline Flynsarmy

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 92
  • DENIED!
    • View Profile
    • Flynsarmy
Re: Testing build #168
« Reply #11 on: January 07, 2008, 04:08:00 AM »
In this version i've noticed the icon in the taskbar doesn't count up from 0% as the downloads are continuing. It
just sits at 0%. Here's a screenshot.

Offline TCube

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 445
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #12 on: January 07, 2008, 08:58:36 AM »
Did U know Siouxie is living in France from now ?  ;)

pblm with graph "top speed" but it doesn't bother me much
TCube
Make it idiot-proof and I will make a better idiot

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #13 on: January 07, 2008, 09:10:02 AM »
pblm with graph "top speed" but it doesn't bother me much

Top speed is working fine here.

Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Re: Testing build #168
« Reply #14 on: January 07, 2008, 10:41:08 AM »
Hi rejetto,
can you test the Terayon template?
Seems starting build 166,
the error pages and upload page are broken,
the filelist also acts strange...

Fix:
http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=5474.msg1031941#msg1031941

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #168
« Reply #15 on: January 07, 2008, 05:41:38 PM »
In this version i've noticed the icon in the taskbar doesn't count up from 0% as the downloads are continuing. It
just sits at 0%. Here's a screenshot.

fixed in next beta

pblm with graph "top speed" but it doesn't bother me much

should be fixed in next beta