Author Topic: Testing build #166  (Read 7880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Testing build #166
« on: December 31, 2007, 07:03:20 PM »
In this build, despite the news, i made several core changes.
So please see if it works... :) (new bugs may have been added)

download @ www.dovedove.it/hfs/hfs166.exe

what's new
+ Menu -> Limits -> Speed limit for single address
+ improved macro error handling
+ new template macro: convert
+ new template symbol: %item-icon%
- fixed broken unicode support for folder comment introduced in build #165  

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1891
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #1 on: December 31, 2007, 07:09:32 PM »
Enfin du neuf pour la nouvelle année
 ;D

Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #2 on: December 31, 2007, 07:56:40 PM »
What's the difference between:

Speed limit
Speed limit for single address

???
maverick

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1891
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #3 on: December 31, 2007, 08:06:00 PM »
Speed limit for single address is a limit that one connection can't exced  exple 10ko by connect

Speed limit is a limit to hfs (sum of all connections)



Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #4 on: December 31, 2007, 08:44:27 PM »

Ok Thanks.
maverick

Offline ELEVENNNN

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 257
  • havent been here lately, still wont be here?
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #5 on: December 31, 2007, 09:12:13 PM »
:D

Quote
+ Menu -> Limits -> Speed limit for single address
This is going to take a long time
.................+...........................................
...................+.............+.................+.........
......................................

Nigel Hackett

  • Guest
Re: Testing build #166
« Reply #6 on: December 31, 2007, 10:03:34 PM »
Running the self-test still uses the port - even with "Don't iclude port in URL"

Great Tool!

Nigel

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #7 on: January 01, 2008, 01:50:55 AM »
yes i know, it's in my to-do-list
when it will be fixed you'll see it in the "what's new" :)

Offline AlexALSP

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #8 on: January 01, 2008, 07:24:04 AM »
In this build not displayed %host% and %archive%

 :-[
« Last Edit: January 01, 2008, 08:44:19 AM by AlexALSP »

Guest

  • Guest
Re: Testing build #166
« Reply #9 on: January 01, 2008, 08:12:00 AM »
Code: [Select]
%host% and %archive% dont work here.
I just changed archive to macro, don't know if I can
change host yet.

jerome

  • Guest
Re: Testing build #166
« Reply #10 on: January 01, 2008, 09:58:02 AM »
hello,

the search don't work ( on heavy listing ) in my explorer, when recursive listing is ok

tested on search wav
From this folder

login rejetto
pass rejetto

the login from the menu ask a new log on page change, even when remember me is selected.

this time search explorer don't work if i unprotect all folders
only recursive listing will be ok.

thank you for the comments repair and the user limit. it will be better for hard drives temperature and life time ;D


Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #11 on: January 01, 2008, 11:19:31 AM »
%host% also doesnt work here.

Offline bacter

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 682
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #12 on: January 01, 2008, 02:20:09 PM »
Page creation works different!

My templates worked well with the previous builds, but with this new build some sections are not expanded, others are repeated several times: page is not more usable.
Or there is a new bug, or replacing of macros/sections is in some way (how?) more restrictive than with previous versions. I can't use new build. It's no download-error problem, checked on local and remote instalation with update.
your computer has no brain - use your own !

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1891
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #13 on: January 01, 2008, 03:26:51 PM »
all %symbol% are now included where are defined macros then some bugs will been corrected

  if name = '%host%' then
      result:=md.cd.conn.getHeader('host')

Offline parade

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 138
    • View Profile
Re: Testing build #166
« Reply #14 on: January 01, 2008, 04:51:29 PM »
MP3-Playing in TOG doesn't work anymore.