Author Topic: Testing build #146  (Read 12885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: Testing build #146
« Reply #30 on: November 27, 2007, 11:38:11 PM »
i tried to make a simple button to the root folder... in the template
(onclick="open) and (target="_self") don't work

what about :
(onclick="open) and (target="_main")


just a thought... i use main in frames alot.... so who knows just an idea

tuskenraider
pfffssshhh i dont need a signature...

jerome

  • Guest
Re: Testing build #146
« Reply #31 on: November 28, 2007, 06:10:46 AM »
target=_main give a blank window in the HFS template

but is OK for external PHP and HTML hyper links



Offline Unknown8063

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 96
    • View Profile
Re: Testing build #146
« Reply #32 on: November 28, 2007, 04:01:43 PM »
There is no special constant _main.  It will only open a new window because a window called "_main" is unlikely to exist yet. Subsequent clicks on the link will continue using the same new window.

http://htmlhelp.com/reference/html40/values.html#frametarget
« Last Edit: November 28, 2007, 04:05:06 PM by Unknown8063 »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #146
« Reply #33 on: December 02, 2007, 05:27:01 AM »
Im able to reproduce it on my end so far. All I do is set permissions in my vfs to include @anonymous on all subfolders and Im repeatedly getting the login box, but when I remove @anonymous from the sub folders all is fine.

could you give me a ready VFS and the exact steps to reproduce it, please?
i'm not sure i did right.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #146
« Reply #34 on: December 02, 2007, 07:38:52 AM »
I think I know why I was getting it..., When I had @anonymous permissions on all sub folders of my vfs(even the template folder), the login screen for the tog would appear correctly because Im not logged in and @anonymous is allowed to access the template folder, but when I log in from that screen im logged in as foggy and firefox tries to download the template data as foggy but gets a 401 error, prompting the login box to request the templates data.

Edit: Just tested, for me it was user error of restricting the template folder to @anonymous only. probably irrelevant but while testing I found this in the log and thought it was weird.
Quote
2/12/2007 6:12:44 PM 127.0.0.1:1556{Foggy} Connected
2/12/2007 6:12:44 PM 127.0.0.1:1556{Foggy} Requested GET /~login
2/12/2007 6:12:44 PM 127.0.0.1:1556{Foggy} Not served: 401 - Unauthorized
« Last Edit: December 02, 2007, 07:46:53 AM by Foggy »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #146
« Reply #35 on: December 02, 2007, 10:05:57 PM »
you restricted folder to anonymous, but you force people to have a username through the template...

from your description it doesn't seem a bug in HFS, but an incongruity in the way you use it. am i right?
if it is so, TOG should warn people that the login-version is not compatible with @anonymous.