rejetto forum

Testing build #144

rejetto · 44 · 19505

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Hello,

what about

<link rel="stylesheet" href="/~style.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/~style.menu.css" type="text/css" />

in default-Template? For me this new default-Template neither works in Firefox nor in Internet-Explorer. What I'm doing wrong?

Goodbye

download @ www.dovedove.it/hfs/hfs144.exe

what's new
- fixed some other template problems introduced in build #142


seems like that it isnt working for you, try to remove the entire doctype. Atleast that solved it in Build 142.


Dogge

  • Guest
Just tried the 2.3 b144 beta to see if it solved my 300~kB/s per download and it didnt, but I found a new entry in the "other options menu" which is "experimental high speed handling". This fixed it, but hfs doesnt remember that setting so I need to re enable it to fix my upload speed issue after a restart. I've manually saved it several times and still no go..
Thnx in advance!
//dogge


Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 806
    • View Profile
by memory that setting wasn't saved because it is infact experimental. I tried to find the thread about it but had no luck.


Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
It's nice to know the new option is having an effect, rejetto will let it save in 145 im sure.


Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 74
    • View Profile
download @ www.dovedove.it/hfs/hfs144.exe

what's new
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"

fantastic!!!!!!!!!!!!! love this option!!!!!  lol i dont know how i lived with out it before!!!! 

thanks again rejetto!

tuskenraider
pfffssshhh i dont need a signature...


Guest

  • Guest
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"
Doesn't work here at all.
Folder in root as  Server/Transfers should redirect user to Transfers.
User enters Server as before? Log shows "Requested GET /Server/".
I feel like I'm missing something simple here, but no idea what.
Suggestions, or example, anyone ?


Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 2008
    • View Profile
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"

it is an automatic redirect link just after a user identify itself by login and pass

you can define redirect to a specific user folder or an external web link

if you define by example an account (login=guest;pass=guest) you can redirect him to a special template in a folder (see usage of hfs.diff.tpl)...


Offline KalleB

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 97
    • View Profile
Bug (or just a beta feature?): "Links before" state not saved when closing.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile

Offline forthehandyman

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 27
    • View Profile
Live 2 will work correctly in next build

Awesome!  You're the best, Rejetto!  Now if I can just figure out how to get more of the code from Terayon and TOG (for playing MP3's and AVI's) instituted in Live 2, I'll be set.  ???

JEFF
« Last Edit: November 21, 2007, 11:37:58 PM by forthehandyman »


Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Small bug:

When the message "You are invited to use a newer build" appeared, the tray kept adding those transfer icons. Just like if disconnected connections werent removed from the tray.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
When the message "You are invited to use a newer build" appeared, the tray kept adding those transfer icons. Just like if disconnected connections werent removed from the tray.

i don't understand.
while that dialog is up, HFS is still working, and so icons may appear. what's wrong with it?


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
Bug (or just a beta feature?): "Links before" state not saved when closing.

i saw only now your post, and it is working in the current #145