Author Topic: Testing build #144  (Read 17480 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Re: Testing build #144
« Reply #30 on: November 16, 2007, 04:22:45 PM »
Hello,

what about

<link rel="stylesheet" href="/~style.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="/~style.menu.css" type="text/css" />

in default-Template? For me this new default-Template neither works in Firefox nor in Internet-Explorer. What I'm doing wrong?

Goodbye

download @ www.dovedove.it/hfs/hfs144.exe

what's new
- fixed some other template problems introduced in build #142


seems like that it isnt working for you, try to remove the entire doctype. Atleast that solved it in Build 142.

Dogge

  • Guest
Re: Testing build #144
« Reply #31 on: November 17, 2007, 12:18:15 AM »
Just tried the 2.3 b144 beta to see if it solved my 300~kB/s per download and it didnt, but I found a new entry in the "other options menu" which is "experimental high speed handling". This fixed it, but hfs doesnt remember that setting so I need to re enable it to fix my upload speed issue after a restart. I've manually saved it several times and still no go..
Thnx in advance!
//dogge

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #32 on: November 17, 2007, 04:05:39 AM »
by memory that setting wasn't saved because it is infact experimental. I tried to find the thread about it but had no luck.

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Testing build #144
« Reply #33 on: November 17, 2007, 04:06:15 AM »
It's nice to know the new option is having an effect, rejetto will let it save in 145 im sure.

Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #34 on: November 17, 2007, 05:19:17 PM »
download @ www.dovedove.it/hfs/hfs144.exe

what's new
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"

fantastic!!!!!!!!!!!!! love this option!!!!!  lol i dont know how i lived with out it before!!!! 

thanks again rejetto!

tuskenraider
pfffssshhh i dont need a signature...

Guest

  • Guest
Re: Testing build #144
« Reply #35 on: November 17, 2007, 07:00:00 PM »
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"
Doesn't work here at all.
Folder in root as  Server/Transfers should redirect user to Transfers.
User enters Server as before? Log shows "Requested GET /Server/".
I feel like I'm missing something simple here, but no idea what.
Suggestions, or example, anyone ?

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1890
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #36 on: November 17, 2007, 09:05:21 PM »
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"

it is an automatic redirect link just after a user identify itself by login and pass

you can define redirect to a specific user folder or an external web link

if you define by example an account (login=guest;pass=guest) you can redirect him to a special template in a folder (see usage of hfs.diff.tpl)...

Offline KalleB

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #37 on: November 19, 2007, 02:09:15 PM »
Bug (or just a beta feature?): "Links before" state not saved when closing.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #38 on: November 21, 2007, 09:10:20 PM »
Live 2 will work correctly in next build

Offline forthehandyman

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #39 on: November 21, 2007, 11:34:40 PM »
Live 2 will work correctly in next build

Awesome!  You're the best, Rejetto!  Now if I can just figure out how to get more of the code from Terayon and TOG (for playing MP3's and AVI's) instituted in Live 2, I'll be set.  ???

JEFF
« Last Edit: November 21, 2007, 11:37:58 PM by forthehandyman »

Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Re: Testing build #144
« Reply #40 on: November 22, 2007, 08:52:42 PM »
Small bug:

When the message "You are invited to use a newer build" appeared, the tray kept adding those transfer icons. Just like if disconnected connections werent removed from the tray.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #41 on: November 23, 2007, 06:35:16 PM »
When the message "You are invited to use a newer build" appeared, the tray kept adding those transfer icons. Just like if disconnected connections werent removed from the tray.

i don't understand.
while that dialog is up, HFS is still working, and so icons may appear. what's wrong with it?

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #42 on: November 24, 2007, 07:19:43 PM »
Bug (or just a beta feature?): "Links before" state not saved when closing.

i saw only now your post, and it is working in the current #145

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #43 on: November 24, 2007, 07:29:19 PM »