Author Topic: Testing build #144  (Read 17446 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Testing build #144
« on: November 15, 2007, 06:26:05 AM »
download @ www.dovedove.it/hfs/hfs144.exe

what's new
+ new macros engine
+ Options -> Accounts -> "After login, redirect to"
- AV with F2 on the accounts box when no account is selected
- fixed some other template problems introduced in build #142
- sorting not working in a search

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Testing build #144
« Reply #1 on: November 15, 2007, 06:34:47 AM »
Yay. I'm playing now.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #2 on: November 15, 2007, 06:35:19 AM »
I like how the default template works now. Is that done by hfs/macros and not javascript.

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Testing build #144
« Reply #3 on: November 15, 2007, 06:51:56 AM »
I was talking to rejetto earlier, its an entirely CSS menu. And ye there is a lot of macro's happening :)

Offline forthehandyman

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #4 on: November 15, 2007, 06:56:02 AM »
Using HFS Live 2 template and build 144, connection hangs with HFS replying...  The page never opens.  Any ideas?  Worked perfectly with builds 143 and earlier.  It's strange because the default template, Terayon, and TOG all work perfectly.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #5 on: November 15, 2007, 07:00:05 AM »
did you try refreshing the page?

You might want to head over to this topic and post any details you think might be useful.
http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=5154.0

jerome

  • Guest
Re: Testing build #144
« Reply #6 on: November 15, 2007, 07:40:00 AM »
144 don't work for me

it show a nice blank windows
and it killed my version143.exe

refresh make nothing on it

a old versions download link should be great to repair ( i have found an old 141 only )
or a 145 one...
thank you

jerome

  • Guest
Re: Testing build #144
« Reply #7 on: November 15, 2007, 07:45:37 AM »
I have found the links in the all versions forum i will repair it. a message post editor should be great.

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #8 on: November 15, 2007, 08:08:09 AM »
jerome what template are you using? do you still get a white screen with a different template? Does it say replying in the connections frame of hfs when this happens?

Offline TCube

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 445
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #9 on: November 15, 2007, 09:01:50 AM »
Note : I do not know if this will be helpfull ... I’ll double check this evening.

Trying : "After login, redirect to"

I get “no file found” whatever customization : real folder, virtual folder, real Ip/no Ip urls, password/no password, diff.template ... anyway the new file set up for “redirect to” is not found with the “search function” .

Keeps replying :

Whenever a modification is made into “Account” for a specific folder under #143 that modif. will bug that specific folder under #144 (“keeps replying”). All others unmodified accounts working fine with the right access

TCube

« Last Edit: November 15, 2007, 09:41:18 AM by TCube »
Make it idiot-proof and I will make a better idiot

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1890
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #10 on: November 15, 2007, 10:39:27 AM »
addon to build 145
change with 'page' address line operator   
?page=mm dont work alone, correct usage must be ?page=mm&limit=nn

I think that this syntax would be more suited

?page=mm,nn  as ?offset=pp&limit=nn     (pp=mm*nn)
it's more compact.

New template help file attached (missing some symbols)
« Last Edit: November 15, 2007, 04:39:24 PM by mars »

jerome

  • Guest
Re: Testing build #144
« Reply #11 on: November 15, 2007, 04:35:36 PM »
Quote
jerome what template are you using? do you still get a white screen with a different template? Does it say replying in the connections frame of hfs when this happens?

Does it say replying = Yes
what template are you using?= The Original one + Metadata customised And renamed
i have only changed default colors and dimensions
no other modif

it auto load with this template.i will check to place it in another place ( when the server will be free of use )

i hope we will not have to write new ones at every update.
143 is working for me so i use it


Offline kpuk

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #12 on: November 15, 2007, 04:37:52 PM »
rejetto, can you anytime do that with <div id=folder>%folder%</div> may be fast folder switch (%folder% use as link)
example:
now: /library/books/scientific
i wish: /<a href="%host%/library">library</a>/<a href="%host%/library/books">books</a>/<a href="%host%/library/books/scientific">scientific</a>

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #13 on: November 15, 2007, 04:59:33 PM »
Does it say replying = Yes
what template are you using?= The Original one + Metadata customised And renamed
i have only changed default colors and dimensions

i tried to load the original tpl of build #134 into build #144, and it works.
version 2.3 intends to be compatible with templates working since version 2.0
if you want to help us inquiring your problem (otherwise the problem may last in future versions), launch build 144, click "Temporarily reset options" and see if it works.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Testing build #144
« Reply #14 on: November 15, 2007, 05:00:16 PM »
rejetto, can you anytime do that with <div id=folder>%folder%</div> may be fast folder switch (%folder% use as link)

it was planned in my mind but i forgot to insert it in the to-do-list