Author Topic: Image is broken  (Read 3803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dA CLOwN

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Image is broken
« on: July 31, 2007, 07:25:02 PM »
Laterz, dA CLOwN

Offline radd

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 145
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #1 on: August 01, 2007, 01:12:21 AM »
what do you mean broken? i can open it.

Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 746
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #2 on: August 01, 2007, 02:27:22 AM »
Also broken for me...
http://worldipv6launch.org - The world is different now.

Offline dA CLOwN

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #3 on: August 01, 2007, 04:03:19 AM »
what do you mean broken? i can open it.

I view the forum, I see this.





If I try to view the image directly, Firefox says something like:
Quote
The image “http://www.rejetto.com/forum/Themes/default/images/maintab_active_back.gif” cannot be displayed, because it contains errors.


I've been to other sites running smf and everything is normal.  :)
« Last Edit: August 01, 2007, 04:06:56 AM by dA CLOwN »
Laterz, dA CLOwN

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #4 on: August 01, 2007, 06:17:01 AM »
Your right.. It happens to me too.  :o

Offline radd

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 145
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #5 on: August 01, 2007, 09:24:19 AM »
i tested in other browser also..
OK in firefox 2.0.0.5
Not OK in ie6 and opera9

any idea why? or just replace the image will solve the problem, dont need to think why.. hehe

Offline radd

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 145
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #6 on: August 01, 2007, 06:05:08 PM »
ok, now i have to agree with you all. after i update firefox to 2.0.0.6, that problem occurs. in ie, there is also another broken image at search box. i do the same way as da clown do, look at the source and get this
Code: [Select]
<html><body><img alt="The image “http://www.rejetto.com/forum/Themes/default/images/filter.gif” cannot be displayed, because it contains errors." src="http://www.rejetto.com/forum/Themes/default/images/filter.gif"></body></html>which means the message is only alt text, and show up because the real picture is not there. this should be the problem
« Last Edit: August 01, 2007, 06:06:58 PM by radd »

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Image is broken
« Reply #7 on: August 02, 2007, 02:37:18 AM »
True, i have noticed this particular image appearing and disappearing.

I also cannot see the little magnifier by the search like radd and the 'Split Topic' image has gone for me aswell :o

Cant say i miss the magnifying glass from the search though :P. I think it looks nicer without it.
« Last Edit: August 02, 2007, 06:40:46 AM by That_Stevens_Guy »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12953
    • View Profile
Re: Image is broken
« Reply #8 on: August 02, 2007, 08:55:22 AM »
maybe it's a bug in the zip handling of my web file manager

refresh please

Offline TSG

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1934
    • View Profile
    • RAWR-Designs
Re: Image is broken
« Reply #9 on: August 02, 2007, 09:02:41 AM »
They are all back now  :)