Author Topic: Icon not show at times & speed show strange  (Read 1387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vandal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Icon not show at times & speed show strange
« on: January 09, 2007, 11:36:52 PM »
Sorry, my English very bad *(
I'm visualize this trouble:
1) My icon very often not show in different browsers - only after i'm chose "show image" in context menu i'm can see it.
!not all icon, but random

2) firstlyŠ± if i'm set limit 30 kb/s, and 3 man download somfiles - everyone download 10 kb/s simultaneous.
Now everyone download 30 kb/s in turn  - second for fierst man, second for second men etc..


precatory words:
1) start as services. A'm test utils from forum, but its bad, because not work context menu in files from explorer.
2) speed limit simultaneous download from one IP


thank you for Grate soft!
You-best!

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: Icon not show at times & speed show strange
« Reply #1 on: January 09, 2007, 11:42:10 PM »
the problem you tell seems about the "max connections" limit, that should not be used, "max downloads" is much better. anyway, try to reply to my questions.
are you using standard icons? are you using extra image files for icons? are you using standard template?

Offline vandal

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Icon not show at times & speed show strange
« Reply #2 on: January 10, 2007, 12:19:20 AM »
i'm test with system icon and localised template. (some text in >.....< in russian)
bat Now with default template all rigth.. may be i'm mistake.
My template where:
http://ghool.homeip.net/d/net/lan/server/HTTP%20Servers/HFS_free_rus/hfs.tpl