rejetto forum

testing 2.1

rejetto · 294 · 93409

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile

Offline ants

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 20
    • View Profile
Good to hear. Havn't herd anything in weeks.


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile

Sorry, but I should have offered a little more detail above...

This should explain it:
http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=3704.0
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13304
    • View Profile
www.rejetto.com/temp/hfs2.1beta16.zip

what's new
+ when no port is specified and port 80 is busy, port 8080, 280, 10080 are probed (then dynamic port is used)
+ Log menu: clicking "Address 2 name" automatically fills the IP field
+ total download counter works now also for real-folders
- "Paste" was working but not shown
- sometimes md5 files were not used in folder pages
- no menu right-clicking in template editor
- problem with Login and IE
- diff template was not applied to error/upload/progress pages


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
v2.1 beta 16

From the default template:
[files]
<div class=little>%number-folders% folders,  %number-files% files - Total: %total-size%</div>

For example: (mixture of virtual and real folders in the root)

1. In HFS root there are 7 folders, 0 files, Total: x
%total-size% is producing the wrong amount.  In this example it shows amounts like 20.00 GB when it should be 0

2. If there are 0 folders, 3 files, Total: x
%total-size% seems to produce the correct amount.

3. If there are 2 folders, 5 files, Total: x
%total-size% is producing the wrong amount.

The problem with %total-size% appears to be with folders

EDIT
Checking this further, the problem seems to be only with virtual folders.

« Last Edit: September 18, 2006, 12:40:29 PM by maverick »
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13304
    • View Profile
was not able to reproduce this bug.
try to add more details.


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13304
    • View Profile
that screenshots are exactly what you described in your previous post.
i'm still not able to reproduce the problem.

anyway, i made some changes that may help, in next beta.
if you don't want to wait, you can contact me privately to test the new code.
« Last Edit: September 19, 2006, 01:29:53 AM by rejetto »


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
Details, Details... can't think of anymore details on this one.  :D

I checked the page source and it's basically the same as what I mentioned above.    I just noticed the problem with this beta16 and can reproduce it all of the time.  I just loaded beta14 and there is no problem there.  I just loaded beta15 and there is no problem there.  Therefore, the problem was introduced somewhere in beta16.   Strange you can't reproduce it.  Any idea what else to check?

E D I T
As I mentioned above, I loaded both betas 14 and 15 to see if there were problems in those versions.  There wasn't any.  Now I loaded beta16 back and the problem disappeared!  It is now showing the correct totals.
???

I was running beta14 before trying beta16 for the first time.  The only thing I can think of is that something must have happened when beta16 was loading the vfs for the first time that caused the error.  After I loaded beta 14 & 15 to test, using the same vfs, the problem seemed to have corrected itself when I re-loaded beta16. 


E D I T   A G A I N

Shutdown beta16 then started it again about 3 hours later and the same identical problem mentioned before shows up again.  I think it definitely has something to do with beta16 and the loading of the vfs.  Maybe there is some kind of problem saving the vfs when hfs is shutdown.  I don't know if anything else is affected - haven't noticed anything yet.
 
« Last Edit: September 19, 2006, 08:47:38 AM by maverick »
maverick


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13304
    • View Profile
ok, test the version i sent you and report if it working ok


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
ok, test the version i sent you and report if it working ok

No.  Same behavior as beta16.
maverick


Offline maverick

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 1052
  • Computer Solutions
    • View Profile
« Last Edit: September 23, 2006, 04:59:05 PM by maverick »
maverick


Offline tosha

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 36
    • View Profile
form
[file.ace]
...
no working in beta 16  :-[


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13304
    • View Profile
tested and working here.
please describe all the steps, or give me your vfs file so that i can reproduce the bug.