rejetto forum

Self Test fails

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Splitoon

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile
I have set HFS to port 8080 and forwared port 8080 protocol TCP on my router. I do the self test and it fails saying:
Quote
The test failed: server does not answer.

You may be behind a route
I don't know what to do, please can some one help!!!


P.S I am using beta26 and had it working once on beta23, then upgraded to 24. it didn't work and then to 26, where I am now. It may have stopped working before I upgraded to beta24 I'm not 100% sure!


Anonymous

  • Guest
Start over again and set everything back to port 80.  Does it work then?

By the way a beta 27 is now available.


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
probably it has nothing to do with the upgrade


Offline Splitoon

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile
how would I start over can I just delte everything or should I unisnstall it somehow?


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
menu -> save options -> clear options and quit

it is enough
but i think probably the misconfiguration is somewhere else than in HFS


Anonymous

  • Guest
Just change your port back to 80.  If it works, then your problem is with the configuration of your router.


Offline Splitoon

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile
could changing my PC (which runs HFS) from wired to wireless have made a difference?


Offline Splitoon

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile

Offline Splitoon

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 5
    • View Profile
how do you reccomend I host it (the image). Also could wiring my PC have made a difference?


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13308
    • View Profile
a lot of people uses www.imageshack.us

the point is not wireless or wired, when the IP (internet protocol) is working you should notice no difference.


tj

  • Guest
Quote from: "Splitoon"
I have set HFS to port 8080 and forwared port 8080 protocol TCP on my router. I do the self test and it fails saying:
Quote
The test failed: server does not answer.

You may be behind a route
I don't know what to do, please can some one help!!!


P.S I am using beta26 and had it working once on beta23, then upgraded to 24. it didn't work and then to 26, where I am now. It may have stopped working before I upgraded to beta24 I'm not 100% sure!

try port 81 ,then set it in your modem settings


Offline SiY11

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 73
    • View Profile
Did you forward port 8080 on TCP as well as UDP? Remember the UDP!


ANTS

  • Guest
Splitoon, the slef test always fails for me too but HFS works perfectly though my LAN and Internet.