Author Topic: hfs 2.0 Beta4  (Read 4071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

  • Guest
hfs 2.0 Beta4
« on: October 27, 2004, 02:20:38 AM »
This is a VFS issue in W98 SE after adding comments (or not) and files to the server and basically getting everything like I want it the server crashes on a startup (this is of corse after shutting it down) Now I have saved the ?.vfs file and checked to reload on startup vfs . and I get this on startup
there's already another file with name:  (C:\code\mine\hfs\main.pas, line 2792)
HFS 2.0 beta4
----------------------------------------------------------------
Stack list, generated 10/26/04 9:20:26 PM
[004F0DE4]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.addFileRecur (Line 2792, "main.pas" + 22) + $47
[0045AB43]{HFS.EXE     } Controls.TWinControl.WndProc + $157
[0041DFC2]{HFS.EXE     } Classes.TThreadList.UnlockList (Line 3097, "classes.pas" + 1) + $7
[00430340]{HFS.EXE     } Graphics.FreeMemoryContexts + $98
[0045A7C0]{HFS.EXE     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $2C
[0045A7D5]{HFS.EXE     } Controls.TWinControl.MainWndProc + $41
[0045AB43]{HFS.EXE     } Controls.TWinControl.WndProc + $157
[0041DFC2]{HFS.EXE     } Classes.TThreadList.UnlockList (Line 3097, "classes.pas" + 1) + $7
[004024A8]{HFS.EXE     } System.SysFreeMem + $164
[00401D4C]{HFS.EXE     } System.InternalFreeMem + $1C
[0040258F]{HFS.EXE     } System.ResizeInPlace + $A7
[004024A8]{HFS.EXE     } System.SysFreeMem + $164
[0040B112]{HFS.EXE     } SysUtils.EncodeTime + $1E
[0040B493]{HFS.EXE     } SysUtils.Now + $3B
[00409C97]{HFS.EXE     } SysUtils.LastDelimiter + $13
[00404FF2]{HFS.EXE     } System.@LStrCopy + $36
[00409E50]{HFS.EXE     } SysUtils.ExtractFileName + $20
[0040405F]{HFS.EXE     } System.@AfterConstruction + $7
[004EA630]{HFS.EXE     } main.Tfile.Create (Line 1043, "main.pas" + 17) + $36
[004F0C86]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.addFile (Line 2757, "main.pas" + 1) + $4
[004F91F2]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.setVFS (Line 4632, "main.pas" + 14) + $14
[004F91FF]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.setVFS (Line 4632, "main.pas" + 14) + $21
[004FB14B]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.loadVFS (Line 5117, "main.pas" + 3) + $12
[004F96C2]{HFS.EXE     } main.TmainFrm.Loadfilesystem1Click (Line 4706, "main.pas" + 3) + $5
[00468A86]{HFS.EXE     } Menus.TMenuItem.Click + $A6
[00469C5F]{HFS.EXE     } Menus.TMenu.DispatchCommand + $13
[0046A93E]{HFS.EXE     } Menus.TPopupList.WndProc + $82
[0046A88D]{HFS.EXE     } Menus.TPopupList.MainWndProc + $1D
[00428DF0]{HFS.EXE     } Classes.StdWndProc (Line 10565, "classes.pas" + 8) + $0
[00476BC7]{HFS.EXE     } Forms.TApplication.ProcessMessage + $83
[00476BFE]{HFS.EXE     } Forms.TApplication.HandleMessage + $A
[00476E1E]{HFS.EXE     } Forms.TApplication.Run + $96
[004FEAB4]{HFS.EXE     } hfs.hfs (Line 49, "c:\code\mine\hfs\hfs.dpr" + 12) + $7
----------------------------------------------------------------
System   : Windows 98 SE , Version: 4.10, Build: 40A08AE, " A "
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) Processor, 1100 MHz MMX
Display  : 1024x768 pixels, 16 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

hfs.exe: Build: 0 10/26/04 4:02:52 AM
 Now if I hide the *.vfs file from hfs it loads, then if I uncheck  reload on startup vfs it restarts ok so clearly it is in the (load)vfs area. besides it also does this when I try to load vfs after a good start. (I checked to make shure)
Also it drops an exceptions in the directory with HFS but I don't see a way to upload it without pastting and that might get ugly to people.

Calhoon

  • Guest
More on the 2.0 beta 4 error
« Reply #1 on: October 27, 2004, 02:47:54 AM »
First I am sorry to reply to my own post but 1 I put no name and two the problem seems to be that I have too many VFS files listed but it may take a while to know for shure (Who knows maby there is a folder spelt in a way HFS doesn't like it.) But anyway don't beat your brains on this one if no-one else has the same resultz /error as I do when loading the VFS file system.
Thanks: Calhoon B)

Anonymous

  • Guest
hfs 2.0 Beta4
« Reply #2 on: October 27, 2004, 02:52:51 AM »
Strange.  No problems here with Beta 4.  The only difference is that I'm running XP Pro SP1.

Maybe your vfs file is corrupt.  Try re-building it from scratch and try again.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
hfs 2.0 Beta4
« Reply #3 on: October 27, 2004, 10:36:14 AM »
that is not a fatal error
it suggests that something happend but it shouldn't
since it should not happen, i decided to treat it as an error
it is likely your VFS is invalid because there are 2 items with the same name in the same folder
i think you will fix your problem re-saving the VFS, because when that error message appears, the "duplicate" is skipped