Author Topic: instability  (Read 9703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
instability
« Reply #15 on: November 03, 2004, 11:54:42 AM »
How to load "default" settings?
May be problem in a some option i using?

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12903
    • View Profile
instability
« Reply #16 on: November 03, 2004, 04:13:27 PM »
meno -> save options -> delete

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12903
    • View Profile
instability
« Reply #17 on: November 03, 2004, 07:54:35 PM »
hey, i may have found a possible problem causing the error in HSlib.ThttpSrv.processQ
test beta7, it will be published soon

Offline Rider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
instability
« Reply #18 on: November 04, 2004, 03:08:23 AM »
Quote from: "rejetto"
hey, i may have found a possible problem causing the error in HSlib.ThttpSrv.processQ
test beta7, it will be published soon

Ok. I found where is a problem. Its in "limit speed". While this option disabled, all ok. When limit to 100kbps - i see this error.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12903
    • View Profile
instability
« Reply #19 on: November 04, 2004, 05:59:51 AM »
there's another way to find this bug and fix it.
you could test old HFS versions, so you can tell me when this problem was introduced, and i can see differences between sources.
was this problem in 1.6 also?

Offline Rider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
instability
« Reply #20 on: November 04, 2004, 08:56:54 AM »
Quote from: "rejetto"
there's another way to find this bug and fix it.
you could test old HFS versions, so you can tell me when this problem was introduced, and i can see differences between sources.
was this problem in 1.6 also?

Yes, problem was and in 1.6.
I solve this problem by installing Net Limitter 1.30 and limit speed in this programm. All ok now. But if you solve this bug in HFS, I'll be glad :D