Author Topic: Problems with my Tamplet please help  (Read 5185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OCybress

  • Guest
Problems with my Tamplet please help
« on: October 11, 2004, 05:15:24 AM »
this is what the html in it looks like

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Index</title>
</head>

<body text="#FFFFFF" bgcolor="#000000">

<p align="center"><u><b><i><font size="7">Welcome to DownFall Entertainment</font></i></b></u></p>
<p align="center">Site is Currently under construction! if you wish to proceed
then click on the logo.</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">
<a href="DownFallEntertainment.htm">
<img border="0" src="logo.jpg" width="591" height="420"></a></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">Site Hosted by <a href="http://DownFallEntertainment.2ya.com/">
www.DownFallEntertainment.2ya.com</a><br>
site best if viewed in 1024x768<br>
DownFall Entertainment © 2003-2004</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">&nbsp;</p>
</body>

</html>



but i dosn't show the logo ...  

<a href="DownFallEntertainment.htm">
<img border="0" src="logo.jpg" width="591" height="420"></a></p>

it wont show that for some reason..... why ...  how would i get the tamplet to point to an html file witha  tamplet allready in it cuz if i run just the index.html then the logo shows up ... plwase help

OCybress

  • Guest
RRRRR
« Reply #1 on: October 11, 2004, 05:31:02 AM »
now my other half of the website dosnt show up .. 404 error the site is untuched unchanged what whent on ... www.downfallentertainment.2ya.com

please help ..

Offline DGC

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: RRRRR
« Reply #2 on: October 11, 2004, 11:10:54 AM »
Quote from: "OCybress"
now my other half of the website dosnt show up .. 404 error the site is untuched unchanged what whent on ... www.downfallentertainment.2ya.com

please help ..

I am sorry, but I don't see anything in your HTML code that resembles
anything close to what should be used in a HFS Template...

However,  2 things can go wrong. The logo is refered to as "logo.jpg" but
on the server it might actually be "Logo.jpg" or "LOGO.JPG" which sees
each file as a different file... However, Windows see them as the same.
The other could be that  FP often places pictures in a Picture folder and
then the pictures location is not referenced. So, your picture doesnt show
up. :?

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Problems with my Tamplet please help
« Reply #3 on: October 11, 2004, 01:03:13 PM »
if the logo.jpg is not visible, then maybe you forgot to include the file in HFS.
you must put logo.jpg in the same folder where your html file is.

anyway, what you are showing is not a template, is just an html file.

OCybress

  • Guest
Problems with my Tamplet please help
« Reply #4 on: October 11, 2004, 08:36:48 PM »
iknow ... ok mabie i should have asked the q better im using that html as my tamplet .. its not really a hfs tamplet its my index page so i can use it as a host for my webpage.. srry ill try somethings thax any more help would be great

OCybress

  • Guest
Thanks
« Reply #5 on: October 11, 2004, 08:40:40 PM »
Never mind i fixed it