Software > HFS ~ HTTP File Server

HFS start with not correct template and file system

(1/2) > >>

Brostin:
Greetings to the Forum,
I use your help for information on how to launch HFS and load both my template and my file system. I would like to use the webserver through a service that is provided to me by the AppToService application. Unfortunately I am forced to use the service because HFS is loaded on a Windows Server 2012 and every time the connection is closed the webserver stops. I managed to configure AppToService and start the service with HFS but the problem is related to the fact that the correct file system and template are not loaded or the ones I would like to load.
How can I solve it? Thanks

LeoNeeson:
Hi!, welcome... :)

Since you cannot see the HFS window while it's running as a service, you could do this:

1) Stop the service (if started) that runs HFS
2) Run HFS executable to get normal GUI
3) Alter settings *
4) Save and exit HFS
5) Start the service that runs HFS

* = On step 3, you choose the template, load the file system, configure your preferences, and before you go to step 4, click on "Menu -> Save options -> to registry (all users)", in order to make sure that your service instance use your saved options. You could also follow THIS post, if HFS is having problems loading your VFS file.

Please get back if this has solved your problem or if you have any issues (since this will help another users having the same problem).

Cheers,
Leo.-

Brostin:
A greeting and thanks first of all,

then, the problem was partially solved as the template is now correct mail File System is empty. It does not load the correct one. It seems to me that in your previous post I referred to a post but the link does not work.
However now the situation is as follows: HFS works but the file system does not load.

This happens either that after launching the service I then proceed manually launching HFS. In both cases the file system is not seen. It can only load if I launch HFS the traditional way and that is without the service. Thanks

LeoNeeson:

--- Quote from: Brostin on May 07, 2020, 04:00:37 PM ---It seems to me that in your previous post I referred to a post but the link does not work.
--- End quote ---
Sorry, I've fixed it.


--- Quote from: Brostin on May 07, 2020, 04:00:37 PM ---However now the situation is as follows: HFS works but the file system does not load.

--- End quote ---
If everything fails, it's best to save settings in a file ("hfs.ini", which is stored along the HFS executable). To do this, follow this:

Switch to Expert Mode and go to Menu -> Save options -> to file

Please report back if that solved your problem.
Cheers,
Leo.-

SilentPliz:
Hi! :)

In a hfs.events file in hfs.exe folder, you can add:

When HFS is switched on, to accept connections:

--- Code: ---[+server start]
{.load|C:\myfolderpath\myfile.vfs.}
{.load|C:\myfolderpath\myfile.tpl.}
--- End code ---

Or better:
When HFS is started:

--- Code: ---[+start]
{.load|C:\myfolderpath\myfile.vfs.}
{.load|C:\myfolderpath\myfile.tpl.}
--- End code ---

Verify also that:
Menu > Start/Exit > Reload on startup VFS file previously open (it's maybe sufficient)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version