rejetto forum

1.6 comin...

rejetto · 291 · 67164

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TGeRi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 113
    • View Profile
Hi!

Merry XMAS to u all!

And merry xmas to the bes http server ever: HFS!!!

TGeRi


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
rc2 is up and temporary what's new list has been updated


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Quote from: "rejetto"
rc2 is up and temporary what's new list has been updated

A small bug (in rc2):
Press F5 to refresh the view in the browser - and you'll see the DL count & hits count in the tray icon (& tool tip) increasing with # of files ? folders ? links ?

Edit (23-Dec)
A big bug :
a few popups "out of system resources" after about 15 min.,  with only a few F5 and most of the time - Idle. (Win 98).

After that - a blue screan!!! and thats it - only hard reset helped!  :(


tomcat

  • Guest
The Programs crash under windows 2000 ! Doenst start ..
CPU at 70% at Download !


mfg tomcat

MERRY CHRISTMAS !!


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
azz :(

test rc3 please
same URL

what's new
+ LOGIN button (browsing)
+ support for external links in the VFS: File Menu -> "New link"
+ customizable 401 and 403 HTTP error pages
+ customizable realm
+ Users -> User properties: browse protected resources by user
+ File Menu -> Icon
+ complete downloads counting
+ Time left
+ Menu -> Other options -> "Use comment as realm"
* Connections box: merge of "IP" and "User" fields
* Connections box: "Agent" and "Start time" displayed in tip
* folders known before as "autoupdated folders" are now "real folders", others (yellow) are "virtual folders"
- problems sending HTTP error pages
- VFS: minor redrawing problem
- "Hide tree" was not propagating to autoupdated folders
- hits were not displayed (in tips) for folders
- comment was not displayed (in tips) for links


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
So, what WAS actually modified/fixed  ?

Edit (21:30) :

@ rejetto -
Purple colored folder icons in rc3 ?????????????? is this a special version for Christmas ? What happened to the yellow ones?  :D

I mean in the HFS SW/tree , not the client.

edit :(22:00)
few things:
- log side is being refreshed very havily - loading the HFS (actually - it should not refresh at all - since it is printing out-of view (BTW - I would do it in reverse order - last at the top)
- The file view - in the client is all massed up! subfolders are being duplicated twice ,  files are being "duplicated " to folders above them etc.

May be - wait after the holidays, rest a bit, and test is some more  ... :?


Edit PS (23:00):
After about 40 min - still "out of system resources" popup dialog is showing up  :(


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
despite the amount of wine of last days, i'm not entirely drunk
someone said that actually it works well only on winxp
this complicates things a lot for me, since i use winxp
i may need to restart 1.6 from 1.5 sources, readding things piece by piece until we found what's the problem


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Look at these two screen shots, from both 1.6rc3 & rc1 . It might help.




 :?

Edit (1) :
I also get "list index out of bound" when downloading.  But as I remember this used to be also in previous versions.

I'll also try reproduce the "out of resources " and let you know. I have a hunch this has to do with running Kazaa 2.6 at the same time .

Edit (2): (Win98)
I checked with "taskinfo" and noticed that evrey time you do something in IE client (like F5) "the free GDI resources" - drops ,  and eventually reachs a near-zero value and freeze the system.  When you use Kazaa - it simply starts at a lower value and get to zero faster...  My guess is - it has to do with the log or the icons.
Win 98 is known for it's lousy mem management... so maybe you are not freeing somthing...


326

  • Guest
In the Set User/Pass you should make a reset button to it or something to remove the password already set


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
10q rafi, your report is good enough for me to investigate on this problem

...reset user/pass button added...


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Quote from: "rejetto"
10q rafi, your report is good enough for me to investigate on this problem

...reset user/pass button added...

U r welcome. Keep on the good work! and have a marry Christmas  :)

(PS - copy the screenshots if you need them. I might have to remove them from my website.)


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
well, the leak has been introduced with the new GIF library.
it was not made by me, so it is not trivial to fix.
anyhow, i introduced a cache system that reducing the leak may actually remove the problem.
i just uploaded rc4, please give it a test.

i was not able to understand anything about those purple icons. i just get yellow ones. let me know if this problem persists.

...the last releases are not exactly rc, i was wrong at first labeling, and the error propagated through.
we should be now near the stable version.


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Quote from: "rejetto"
well, the leak has been introduced with the new GIF library
....
i was not able to understand anything about those purple icons. i just get yellow ones. let me know if this problem persists.

we should be now near the stable version.

rc4:
At first glance - the leak problem looks much better (= not effecting the resources).

About the purple - it is just ODD, not very important (it was not in your first 1.6 release...)

But - the screenshots were to show two more problems, so look closer:
1. The file/links structure is NOT correct in some cases - look under "protected" sub-folder and see the difference : two other "files"  are shown, and are realy from the sub-folder below it ("faq.html" & index.html")
2. one other strange (but funny...) thing - in the "rc0" & rc4 look at the icon of the link of "hfs.exe"! somehow - you (?) "managed" to show the zip type file-icon for it ...  ;) ...


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13158
    • View Profile
1. are you sure you did not create real (autoupdated) folders? warning: adding a folder the question has changed, and the yes/no answer is swapped. Old .VFS files may be incompatible, thus if you have a problem, try recreating your VFS before.

2. i was not able to reproduce. are you sure you did not set a customized icon for it? try clicking on default icon and see if it changes.

in the while i fixed (to be released) this bug
- problems with files with corrupted timestamp


Offline Rafi

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 452
    • View Profile
Quote from: "rejetto"
1. are you sure you did not create real (autoupdated) folders? warning: adding a folder the question has changed, and the yes/no answer is swapped. Old .VFS files may be incompatible, thus if you have a problem, try recreating your VFS before.

2. i was not able to reproduce. are you sure you did not set a customized icon for it? try clicking on default icon and see if it changes.

in the while i fixed (to be released) this bug
- problems with files with corrupted timestamp

2. - yes, it was my mistake. The icon was customized...  :#)

1. - The first folder I have - IS a real forder. how do I check if a folder is autoupdated ? can this "confuse" HFS ?

It IS an older VFS. I was not aware that it may be incompatible. may be I'll try later  to rebuild it...