rejetto forum

Testing build #280

rejetto · 22 · 17147

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
for now you won't get an automatic update because i'm not sure all is ok. I just reinstalled the development enviroment, so i want first a feedback from few people. Tell me it's ok, thank you.

download @ www.dovedove.it/hfs/hfs280.exe

what's new
+ {.add to log|var=XXX.}
+ improved android compatibility with archives [link]
* "@" allowed in user name
+ {.add header.} will now overwrite previous values [link]
+ new scripting commands: start server, stop server [link]
- extra white space on {.set account.} [link]
- tar archives were using ANSI instead of OEM to encode filenames [link]
« Last Edit: June 30, 2012, 12:23:57 AM by rejetto »


Offline raybob

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
You are the best.  Everything seems to work fine.

Good to know you'll keep working on 2.3 even with 3.0 in your mind.
« Last Edit: June 30, 2012, 08:39:04 PM by raybob »


Offline cathay

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 1
    • View Profile
Thank rejetto very much. The beta #280 works good.


Offline r][m

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 347
    • View Profile
Haven't had time to extensively test on desktop, but haven't
seen any problems with 280.
With my 2.3.6 Android, upload, download, archive, delete,
move, copy, add folder, rename, as well as all remote admin
functions work.
Login with stunnel worked as expected, with Opera Mobil on Android.



Offline crazyboris

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 140
    • View Profile
still "takes" memory for me. (memory leak?)

minimize the hfs window will fix the problem.
after 1 day it uses about 35-40mb of ram (if i leave it it will go up like that every day and use 3-4-5-600 mb of ram)
so maximize then minimize the window will make the ram usage go down to about 3-4mb ram usage.


Offline SilentPliz

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 1297
  • ....... chut ! shh!
    • View Profile
Hi all ! :)

Pleased that HFS "2.3" is not quite dead. ;)
Thank you for these changes / corrections.

I have not (yet ?) found some "memory leak" with this version (XP Pro SP3)

Thank you rejetto !
« Last Edit: July 02, 2012, 10:02:43 AM by SilentPliz »


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
nice to see you all still around here, mates :)


Offline VOT Productions

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 1
    • View Profile
Everything works fine for me!
(I'm running it on WINE on Linux).


Offline MarkV

  • Tireless poster
  • ****
    • Posts: 760
    • View Profile
nice to see you all still around here, mates :)
Yes, we are. At least occasionally... 8)
http://worldipv6launch.org - The world is different now.



Offline mike2003

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 30
    • View Profile
i need help
now i cant use ARCHIVE button
all file with russian letters are wrong in tar!
must Засека lookatme
but have ‡ ᥪ  lookatme
some times ago all worked fine


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
hi mike,
what software are you using to open the archives?


Offline mike2003

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 30
    • View Profile

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *****
    • Posts: 13275
    • View Profile
it is expected to work with Winrar and NOT with totalcmd.
Do you confirm this?


Offline mike2003

  • Occasional poster
  • *
    • Posts: 30
    • View Profile
i have SAME (wrong) name in TC and in WinRAR

example of same file in attach for 279(all ok) and 280
+screenshot