Author Topic: Deconfiguring template  (Read 5758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12890
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #15 on: August 26, 2014, 05:16:55 PM »
it's like you screwed the template.
The correct way to have the homepage is to make your index.html file and add it to the HOME of the "virtual file system".
But you have to remove it from other places you did put it. Maybe diff template?
If not sure, you can try "clear file system".

Offline sergio

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #16 on: August 26, 2014, 07:23:49 PM »
I have used these 2 methods; And none have worked for me:

1. Right click on home---click in Bind root to real-folder (Add my page web)

   then again right click--edit resources (add my page web)


2. dragged my index.html to home


and the template is still seen ugly




(these 2 methods are successful with version 2.2f)
(but with version 2.3a and 2.3b template seen ugly)

PD:

I think here the same problem arises:
http://www.rejetto.com/forum/html-templates/html-root/msg1058782/#msg1058782


and souluciona well:
http://www.rejetto.com/forum/html-templates/html-root/msg1058788/#msg1058788

but I do not understand how the elimination
« Last Edit: August 26, 2014, 07:33:40 PM by sergio »

Offline bmartino1

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 788
  • I'm only trying to help i mean no offense.
    • View Profile
    • none - google translate
Re: Deconfiguring template
« Reply #17 on: August 27, 2014, 10:14:10 PM »
if the "hfs tpl worked in 2.2f then use that html code...
I'm only trying to help i mean no offense.
thank you for your time and patience,
Bmartino1

Offline sergio

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #18 on: August 28, 2014, 08:07:50 PM »
if you add a simple web page like mine

¿ you template looks ugly?

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12890
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #19 on: September 14, 2014, 07:25:21 PM »
method 2 is correct, while 1 is not.

Anyway, if you screwed your tpl (as i said), doing the correct method won't fix your ruined stuff.
First you have to restore the template. Menu > html template > restore

Offline sergio

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #20 on: September 15, 2014, 10:23:14 PM »
method 2 is correct, while 1 is not.

Anyway, if you screwed your tpl (as i said), doing the correct method won't fix your ruined stuff.
First you have to restore the template. Menu > html template > restore

Yes, I have done so, but does not work

the template is still displayed ugly

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12890
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #21 on: September 16, 2014, 10:31:36 PM »
try to see what happens if you: Menu > Debug > temporarily reset options

if that doesn't help and you don't understand what you did to get the problem, then you should try a clean HFS, and move your configuration piece by piece until you find the bad piece.

and... did you consider the advices at my first post?
« Last Edit: September 16, 2014, 10:36:00 PM by rejetto »

Offline sergio

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #22 on: September 17, 2014, 06:03:52 PM »
also did that, and the problem continues

want to clarify the following:

1. I have never changed the template

2. hfs settings I leave the default

3. the only thing I do is add my index.html

attached a video where I start from the beginning (download and installation of hfs)
https://mega.co.nz/#!Eh51yaLI!i1h2S3VHQdj-yvh9ofsy5HqMcOFumNlwv1zCcabTESE

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12890
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #23 on: September 20, 2014, 11:50:34 AM »
ok, now it's very clear. It's a bug, sorry and thank you for your patience :)
I worked on it and fixed it. It will be included in the next release, i hope in few days.
I want to include some other things but it's not easy to find the time.
« Last Edit: September 20, 2014, 11:52:14 AM by rejetto »

Follow members gave a thank to your post:


Offline sergio

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Deconfiguring template
« Reply #24 on: September 20, 2014, 03:33:44 PM »
Thanks rejetto.