Author Topic: Testing build #137  (Read 18408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #30 on: October 02, 2007, 06:30:00 PM »
ok, please try build #125, #126 and so on
until you find the build where it stopped working
okay ill do that right now
sorry for the trouble
tuskenraider

okay i went back through the hfs betas from 125 on... what i did was i had hfs open firefox via the open in browser button. it was to open the localhost/random/music folder.  Every build except 137 opened it correctly. (and faster than regular explorer) the only one that did not open the music folder was 137.  this music folder is "new"  i have one already located at localhost/storage/music which works...  but the /random/music folder (which is the same "real" folder as /storage/music/) doesnt.  The random/ music folder was added to hfs with version 137.  dont know if that has anything to do with it or not...   but i dont know.. maybe its just me... i can go back down to 136 and use that one till the next "stable" build comes out.  idk sorry for wasting everyones time.. 

tuskenraider
« Last Edit: October 02, 2007, 07:06:16 PM by Tuskenraider »
pfffssshhh i dont need a signature...

Offline bacter

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 682
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #31 on: October 02, 2007, 09:39:59 PM »
I created a testfolder music, linked to a subfolder of my vfs as a real folder, of 50 GBytes with more than 9000 files in about 460 folders - hfs works fine without any problem. with build #137
your computer has no brain - use your own !

Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #32 on: October 02, 2007, 11:13:40 PM »
I created a testfolder music, linked to a subfolder of my vfs as a real folder, of 50 GBytes with more than 9000 files in about 460 folders - hfs works fine without any problem. with build #137

idk... maybe its my server... could be the actual hardware... ill do somechecking... well anyway.. sorry for the worry.

tuskenraider
pfffssshhh i dont need a signature...

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12945
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #33 on: October 03, 2007, 03:34:58 AM »
so, you confirm #136 is working good and #137 is not. do you?
this would be a good clue.

Offline Tuskenraider

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #34 on: October 03, 2007, 04:22:50 AM »
so, you confirm #136 is working good and #137 is not. do you?
this would be a good clue.

yep.. 136 worked...and 137 did not.

tuskenraider
pfffssshhh i dont need a signature...

Offline Giant Eagle

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 535
  • >=3 RAWR!
    • View Profile
    • RAWR-Designs.com
Re: Testing build #137
« Reply #35 on: October 04, 2007, 09:13:19 AM »
so, you confirm #136 is working good and #137 is not. do you?
this would be a good clue.

This sounds a lot like the problem i experienced, and yes.. It worked fine in 136

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12945
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #36 on: October 04, 2007, 02:34:34 PM »
i'm working on it

Blaydman

  • Guest
Re: Testing build #137
« Reply #37 on: October 10, 2007, 11:51:22 PM »
I had a similar problem that went away when I unchecked "Support for Descript.ion".  The Descript.ion files did appear in the folders (I do have mp3ToIon.exe in the hfs program folder), but I could never get the folders with mp3 files to show, and I don't have anywhere near as many files in there as some of these other people.

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1876
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #38 on: October 12, 2007, 02:03:22 PM »
FIRST TEST


1) open your browser insert url http://127.0.0.1/your_protected_folder and validate connexion

2) insert   valid login and pass for this folder

3) you are identified and logged

4) now insert url http://127.0.0.1/  and validate connexion. (important not click sur up button to access this page)

5) It seems that you are not logged: click on login button and all ressources you have access are here free

It seems that an identification from a sub-directory is not recognized when we show the page of acceuil of our Web site hfs


SECOND TEST

in new web  page connect you to your server hfs

you are on the [main]+[login-link] web page   ROOT FOLDER MUST BE NOT PROTECTED

click on login and  empty login and pass, click on OK to close identification popup;

 the page who appear is not the first page but the Unauthorized page, it is not normal.
 the refersh page must be [main]+[login-link]
« Last Edit: October 12, 2007, 02:07:39 PM by mars »

Offline Hax0r4d

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 8
  • —Om—
    • View Profile
    • http://Hax0r4d.ServeUser.com/
Re: Testing build #137
« Reply #39 on: October 22, 2007, 07:27:48 AM »
After an update from bld 136 to 137 i lost all stats from HFS.
I had to reload even the tpl as 137 did restart with deafult tpl.
Also lost my user accounts :O
Am i the only 1 with this problem?

Offline Foggy

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 806
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #40 on: October 22, 2007, 08:12:13 AM »
After an update from bld 136 to 137 i lost all stats from HFS.
I had to reload even the tpl as 137 did restart with deafult tpl.
Also lost my user accounts :O
Am i the only 1 with this problem?

I didn't have a problem updating but make sure that the hfs137.exe is in the same folder as hfs.ini if you save your settings to file.

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1876
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #41 on: October 22, 2007, 10:55:58 AM »
alla stats info are in hfs.ini

out-total=228300533
in-total=23827481
hits-total=18631
downloads-total=246
upload-total=0

you can modify this values but not order of lines

Offline Hax0r4d

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 8
  • —Om—
    • View Profile
    • http://Hax0r4d.ServeUser.com/
Re: Testing build #137
« Reply #42 on: October 22, 2007, 01:21:28 PM »
After an update from bld 136 to 137 i lost all stats from HFS.
I had to reload even the tpl as 137 did restart with deafult tpl.
Also lost my user accounts :O
Am i the only 1 with this problem?

I didn't have a problem updating but make sure that the hfs137.exe is in the same folder as hfs.ini if you save your settings to file.

Im using 1 folder for whole HFS/config/log files.
Right now i see my old TPL file but not the last one that i used to use before update.
Folder has only HFS.new.EXE and the log files.
Ini seems to be lost!

Think i have to re-add the users 1by1 :(

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12945
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #43 on: October 23, 2007, 09:25:40 PM »
it's hard to say what happened.
the result is that you lost your ini.
though HFS aims to fix any bug, my advice is to backup everything you fear to lose.
note that when you re-create the accounts, you don't need to give permissions again. permissions are inside the VFS.

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1876
    • View Profile
Re: Testing build #137
« Reply #44 on: October 25, 2007, 11:15:44 AM »
INFORMATION FOR OTHER USERS

is there any way to allow upload for hfs.diff.tpl (mask filter ....)

in same by default index.htm*;default.htm*;  are masked
to see then i include a mask type z.z  but i have not found a solution for  hfs.diff.tpl

sample

HOME--REAL_FOLDER_NAMED_TEST(no upload but have index.html)-->C:\CONTENER\TEST
        |
        |___REAL_FOLDER_NAMED_CONTENER(uploadable with correct login --> C:\CONTENER\TEST)


when using HOME/TEST -->> index.html is running

when using HOME/CONTENER/TEST then index.html is not loaded but linsting by %files% easy for maintain a site from another computer

in build 125 it was possible to do this with hfs.diff.tpl (upload) in build 137 it is forbiden