Author Topic: 2 dns  (Read 1830 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eddy

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
2 dns
« on: March 05, 2014, 07:45:49 AM »
hi is there a way to work with 2 dns? for example type "dyndns.dfsdf.com/...;dyndns.fdfsd.com/..."

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #1 on: March 08, 2014, 07:15:11 PM »
yes,
Menu > Ip Adress > Custom
you can enter as many as you want

the "dns updater" in HFS supports just one address, but that's not a limit, you can use another one

Offline eddy

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #2 on: March 09, 2014, 12:06:46 PM »
so but i meant using more than 1 in dns updater – maybe you could do that? i guess it's not hard to update 2 adresses instead of 1..

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1880
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #3 on: March 09, 2014, 08:59:27 PM »
as  say rejetto hfs can manage only one dns name, but you can use another software to manage a second name


an example with no-ip.com

one account managed by hfs
second account  with their software http://www.noip.com/download?page=win

Offline eddy

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #4 on: March 10, 2014, 03:46:05 AM »
i know that but hfs working with 2 dns would be better, it's not hard for hfs to carry 2 strings instead of 1, just need to tell it how to.

Offline Mars

  • Operator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 1880
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #5 on: March 10, 2014, 03:19:40 PM »
not possible to have two dns names, hfs has 3 offers + custom  but can manage only one of them.

Offline XCanG

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 32
  • .do impossible  beat unbeatable
    • View Profile
    • Driver
Re: 2 dns
« Reply #6 on: March 11, 2014, 04:14:05 PM »
Maybe... try to open two copies HFS and in the first set to one DNS, the second - to another.

One problem, that may cause: ports, but I think that it can be solved.

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12949
    • View Profile
Re: 2 dns
« Reply #7 on: March 11, 2014, 11:13:06 PM »
the included updater is simple, for those who have simple needs, so they can avoid using a specialized updater.
Since i have very little time to improve HFS, i won't spend it on a powerful updater.

Offline bmartino1

  • Tireless poster
  • ****
  • Posts: 861
  • I'm only trying to help i mean no offense.
    • View Profile
    • My HFS Google Drive Shared Link
Re: 2 dns
« Reply #8 on: March 21, 2014, 07:22:48 PM »
eddy,

you can use a dyndns on hfs and dyndns updater for the other, both would then work tot he machine provided that you are port forwarding coretly.

have your machine be a dyndns with this software:
http://dyn.com/support/clients/

and hfs custom to the other dyndns site
I'm only trying to help i mean no offense.
thank you for your time and patience,
Bmartino1