Author Topic: Public upload 404 bug - 2.0.0  (Read 1782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline quarter86

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Public upload 404 bug - 2.0.0
« on: November 08, 2012, 10:09:11 PM »
sorry for replying here but when trying to public upload i always get a error 404


fhfs is creating the file but somehow deleting it right after the upload is finished and i gt the error404
« Last Edit: November 15, 2012, 07:36:46 PM by raybob »

Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Re: Version 2.0.x Releases & Downloads
« Reply #1 on: November 11, 2012, 08:48:48 PM »
What you should do... is enable the HFS macros log and then try uploading a file.  Then upload the macros-log.html file here.

Offline quarter86

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Version 2.0.x Releases & Downloads
« Reply #2 on: November 12, 2012, 10:49:08 PM »
here it is.

btw i noticed this only happens if i upload from another computer in the same network.
when i upload by calling the fhfs site from the same machine fhfs runs he uploads correctly.



Edit: it doesn´t show a filesize when uploading from other computer´s
uploading locally it does show a filesize

(attachment removed for privacy) -- raybob
« Last Edit: November 15, 2012, 04:51:24 AM by raybob »

Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Re: Version 2.0.x Releases & Downloads
« Reply #3 on: November 15, 2012, 04:53:11 AM »
You mean that it successfully goes to the results page and THEN goes to not found after the 5 second wait?

Or does it go to not found right after the upload finishes?

EDIT:  I do see that for some reason your browser is not posting the X-UID header with the upload (the unique ID of the file) ... I think this is the root of the problem but I don't know why it would be occuring... Since this is a client-side/javascript problem what browser type/version are you using? 
« Last Edit: November 15, 2012, 04:55:55 AM by raybob »

Offline quarter86

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Version 2.0.x Releases & Downloads
« Reply #4 on: November 15, 2012, 05:59:59 PM »
i tried with firefox-16 and java7u19
and ie9 also with java7u19

the hostmachine is running firefox16 java7u19 and it worked.

when uploading from my computer it goes straight to not found page after upload finished.
and in the uploader after choosing the file i do not see the files size.

Offline raybob

  • Moderator
  • Tireless poster
  • *****
  • Posts: 453
    • View Profile
    • FileSplat.com
Re: Version 2.0.x Releases & Downloads
« Reply #5 on: November 15, 2012, 06:41:53 PM »
Yeah you're right.... by the way you don't need Java to run the uploader.  Anyway I think the reason is that IE9 insists on using the html4 uploader, which apparently can't send extra headers.

I tested it both locally and externally and it worked completely in Firefox, Safari, and Chrome, though IE8 and IE9 never worked.

Unforunately I really don't know what to do about this so I might just block the public uploader for Internet Explorer...

EDIT: What I'm actually gonna do is get rid of the html4 runtime for plupload, and replace it with a silverlight runtime.  This way chrome, firefox, safari, etc. will continue to use HTML5 but IE8 and IE9 will use the microsoft silverlight plugin instead.  The only feature silverlight drops from HTML5 is the drag and drop ability. But it should show filesize, progress, allow multiple files, etc.

-- See the new 2.0.1 release which should fix the problem :)
« Last Edit: November 15, 2012, 07:37:18 PM by raybob »