Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - chthonic

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
46
HFS ~ HTTP File Server / Re: video problems
« on: February 28, 2009, 12:10:25 AM »
I got the same results with wmp that you saw with the dvx feedback.... except for the player used.. the results are all exactly the same

47
HFS ~ HTTP File Server / video problems
« on: February 27, 2009, 02:11:12 PM »
Quote
ps: attention mars, trop de télé rend UMP !

 ;D ;D ;D Tu me fais marrer:

cela m'étonnerait beaucoup que de regarder des dessins animés, ça fasse pencher mes opinions vers tel ou tel parti politique, pour ton info c'était ma première visite hier soir sur le site de courbet.Tu sais, y'a pas que la politique dans la vie , mais je maintiens que ton système c'est comme une arnaque, il faut payez pour avoir le droit de voir!  tu promets presque un voyage sur la lune alors que ce que tu offres au final c'est une simple photo (et encore un peu floue),soit donc de la poudre aux yeux. Ce que certains font en peer to peer et gratuitement, toi tu le fais en le faisant payer: aurais tu peur que l'UMP te fasse la chasse aux sorcières sur internet? Tu sembles être un passionné de musique et gloire à toi de vouloir faire partager tes passions avec d'autres, mais de là à en tirer un bénéfice pour quelque chose dont tu n'es pas l'auteur (et peut etre sans l'accord des auteurs), tu m'excuseras mais ça frise l'arnaque tout simplement.

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D........... ;D ;D ;D ;D

Mais je te rassure, ce n'est pas moi qui irai te dénoncer, mais si tu te fais pincer tu ne pourras pas te défendre en prétextant que tu n'étais pas au courant ;)

I don't speak the language but I can understand at least 1/4 of what this says  :P ;D :o
[correction.. after re-reading.. possibly 1/2 of this!]

48
HFS ~ HTTP File Server / video problems
« on: February 26, 2009, 05:25:45 PM »

Quote
as long as the "video" files are under restricted access... folders or individual files.... the player still shows the error saying either the file doesn't exist or that the server is blocking access.. and I have used 5 different players.

5 players? i thought you was using a flash player. aren't you?

{I tested with flash, divx web, WMP and a couple of others that handle streaming protocols.. the results were the same for all of them}

Quote
which brings me back to a previous suggestion on the command menu... when creating/adding a restricted folder that contains video files...  there should be a prompt asking if the folder contains video files.. which when checked would automatically set the flags needed;
{is this a restricted resource? Yes/No} if no .. it just creates/adds the folder

what you are doing and suggesting for hfs is something totally bad.
anonymous mean "no password". you are actually giving free access to the files, not protecting.

{ok.. I use tog 3.0 with the login template and I tried to do a direct login to the folder and the individual file with the ANONYMOUS flag set for he source folder.... it still asked to me to login because I was attempting to access a restricted resource... so I am covered LOL}


i understand "anonymous" there can be misleading. it's just a feature that was asked long time ago and found no better way till now.

{I had made a previous comment about how cerebusFTP has a way of limiting the anonymous access only to the account with the access in question... this configuration seems to be working the same way}

Quote
ok after more testing... it's no longer hanging when the ANYONE flag is set instead on the resource itself..

do you understand by yourself that "anyone" means as well that you are not protecting the files?

{see above} the login script in the tog template is protecting the files from direct access.}

[you should post some log lines about the video player requests.]

will work onthat as soon as I ahve a chnace todo it without interupts

49
HFS ~ HTTP File Server / video problems
« on: February 26, 2009, 01:35:09 PM »
ok.. so why is it requesting this....????


2/26/2009 8:31:21 AM 193.231.68.58:50494 Requested GET http://thecric.free.fr/AZenv/azenv.php


the web address doesn't even show as valid .... it showed up as soon as I removed the "only served requests" option????
********************

[ok.... tested that option .. the results are still the same... as long as the "video" files are under restricted access... folders or individual files.... the player still shows the error saying either the file doesn't exist or that the server is blocking access.. and I have used 5 different players. This behavior persists even if only the parent folder is set for restricted access. this behavior does not exist for audio files.]

which brings me back to a previous suggestion on the command menu... when creating/adding a restricted folder that contains video files... there should be a prompt asking if the folder contains video files.. which when checked would automatically set the flags needed;

{is this a restricted resource? Yes/No} if no .. it just creates/adds the folder

{is this a restricted resource? Yes/No} if yes... goes to prompt; {is/does this resource contain a video file? Yes/No} if yes... then it automatically sets the anonymous flag and opens the permissions tab to let you choose which users have access... if no.. then it just takes you to the permissions access tab.

this should only take place when creating.. after that.. it just goes to the properties page normally.

****************

ok after more testing... it's no longer hanging when the ANYONE flag is set instead on the resource itself.. the files serve with no problems...  but if the restricted resource folder is not under a parent folder, that option isn't very reasonable because it doesn't distinguish between the accounts that are allowed to see the files and those that are not.

when under a parent... it should distinguish from only those accounts that are checked under the parent folder for restricted access.. and the accounts that are not allowed should not be highlighted.

when the resource is by itself then the ANONYMOUS flag should be checked instead .... so there should also be an additional prompt to ask if its a stand alone resource or if its under a parent folder.. unless its easier to code it to determine if its already under a restricted parent folder.. and then the VIDEO FOLDER option would set either the ANYONE or the ANONYMOUS flag as required.

the reason this is of such concern for me is that I have some file content that IS NOT "family friendly" and I wouldn't want anyone to have accidental access to that content because the wrong flag was set.

(restricted access parent folder)
               child folder = ANYONE - only applies to accounts with parent folder access
(restricted access standalone/single folder/file)
               content access = ANONYMOUS - only applies to accounts with access

but as stated.. in this instance it applies only to folders containing video, since this issue only seems to apply to that content.. it has no effect on pics, music etc

50
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 26, 2009, 01:28:58 PM »
hmmmmmmmmm will try that!

51
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 26, 2009, 12:42:32 AM »
the one thing that has been consistent tho is that I cant place access restriction on a folder with video files without also checking the ANONYMOUS  box.. if I leave it unchecked.. I cant stream/preview the vids from the website.. I keep getting a file not found error.. if I dont restrict access it works fine.... if its under a main folder.. it works ok if just the main folder has the anon flag set .. I dont have to apply it to the folder the vids are already in.

i guess your streaming player has problems with permissions.

Quote
also very persistent.. if I check a folder for anonymous only ..without restricted access..... the folder goes invisible in the list... when I go back and check an account name.. the folder shows back up....somehow I dont think thats supposed to happen that way

it's likely you enabled option "list protected items only for allowed users"


this even happens when I am logged in as an allowed user... that is why I am mentioning it.. it has been very persistent.. and it was never the case with older versions prior to the new look

52
Beta / Re: Testing build #225: FILE "properties" screen capture
« on: February 24, 2009, 04:11:14 AM »
ok I got it.. it only happens with individual files... the FILE MASKS tab keeps overlaying the Permissions tab even tho the Permissions tab is selected.. I can click any tab.. then click back on Permissions and it shows fine... I know that shouldn't behave that way..


[this also appears on URL links... folders are fine]

53
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 24, 2009, 03:40:01 AM »
hmmm

[suggestion]

I made mention about how in 224 the connections were showing the login then listing the related threads under the login/account/user ID... thats not showing in 225 now

I actually liked how that looked.. everything was in one place...

is it possible to make that look  that way again.. but make it a +/- collapsible tree? that way we can just click on the +/- for each ID to see what threads they have? .. it keeps the status window clean and organized that way as long as the default is a collapsed view... that resets itself if they logoff...

maybe make it an option to view it that way or the regular way? it gives the users a choice.

something like:

userID@?..........
           thread1
           thread2
           thread3
userID@?..........
           thread1
           thread2
           thread3
           thread4
           thread5

etc

54
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 24, 2009, 03:23:00 AM »
LOL yeah .. I get rushed on doing things and sometime I close it out when I want to grab a screen capture.. and have to wait for it to happen again .. but forget I was supposed to take a capture etc... LOL

but its shown up more than once.. so def a thing to get a snapshot of!

so far as for most reported things ... I notice very few bugs.. it might have to do with using tog 3.0 instead of a newer template...

the one thing that has been consistent tho is that I cant place access restriction on a folder with video files without also checking the ANONYMOUS  box.. if I leave it unchecked.. I cant stream/preview the vids from the website.. I keep getting a file not found error.. if I dont restrict access it works fine.... if its under a main folder.. it works ok if just the main folder has the anon flag set .. I dont have to apply it to the folder the vids are already in.

this behavior has been going on for awhile

also very persistent.. if I check a folder for anonymous only ..without restricted access..... the folder goes invisible in the list... when I go back and check an account name.. the folder shows back up....somehow I dont think thats supposed to happen that way

55
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 24, 2009, 01:16:53 AM »
hmmm ok the properties page problem was in versions 221-224... but its not in version 225.. I have opening and closed 80 times and it hasnt happened

56
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 24, 2009, 12:04:16 AM »
Rejetto: remember several builds back when I said I noticed an oddity in how the folder/files PROPERTIES page was acting weird.... well I have a whole new computer system, and totally different hardware.. and the same problem is back.... the 1st and 2nd tabs seems to BLUR into one another and I have to click on the 3rd properties tab to correct the visual problem.. its intermittent.. it doesnt always happen.. about 1 in 3 tries..

i think a screen shot is better... ;)

I'll see what I can do about capturing the glitch whenit shows up again

57
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 23, 2009, 05:31:24 AM »
hi TSG :) .. still hard at work I see!!   

58
Beta / Re: Testing build #225
« on: February 22, 2009, 05:16:34 PM »
wow lots of feedback in so litle time.. I got hte 225 update just before going to bed.. long after the rooster barely earned his paycheck....


Rejetto: remember several builds back when I said I noticed an oddity in how the folder/files PROPERTIES page was acting weird.... well I have a whole new computer system, and totally different hardware.. and the same problem is back.... the 1st and 2nd tabs seems to BLUR into one another and I have to click on the 3rd properties tab to correct the visual problem.. its intermittent.. it doesnt always happen.. about 1 in 3 tries..


I use a program called NEOBOOK.... it has a similar issue ... IF the PADDING SPACE between the controls and the edge of the page are 1 or zero (pixels)... then the same overlapping occurs... set to 3 or 4 .. and its not a problem ... either that or its just not redrawing/refreshing right when the properties page is opened.

I am guessing this would be an MDI child of a parent page?

59
Beta / Re: Testing build #224
« on: February 22, 2009, 04:52:18 PM »
just caught up with all the posts on this... and I never had any trouble withe  RAWR template.. of course.. I am still using TOG 3.0 ...... the newer ones don't have the login option


so there might bea specific dif in how HFS handles the code between teh two

60
Beta / Re: Testing build #224
« on: February 19, 2009, 11:19:16 PM »
ok.. so far so good.... the previous two version were uneventful for me.... the only big issue with me is how  it handles streaming vid requests.. only in this version.. no one had trouble connecting.. they said the feed was slower.. but it worked...

also noticed that #224 is listig connection differently now.... I like it this way.. where its showing het login ID and all the related threads are listed under the login ID.. this is MUCH better.. it was crazy the other way around where they would all be inter mixed.. now I can see which thread is which

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9