Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - r][m

Pages: [1] 2
1
Bug reports / %speed-in% doesn't work
« on: July 02, 2011, 08:02:40 PM »
Wiki page HFS:_Template_symbols lists %speed-in% & %speed-out% as "available in all sections"?
I'm trying to use %speed-in% with my upload form.
Searched forum for %speed-in%,....got many results, but none on topic?
With a file transfer running, these symbols return  0.00 here.

2
Bug reports / Self Test
« on: April 28, 2011, 05:23:27 AM »
From
http://www.rejetto.com/forum/index.php?PHPSESSID=3h9qh3lpiovg0t41i1l2q217o1&topic=9614.0

It appears that self test isn't working, can someone else confirm?

3
Bug reports / can change password
« on: March 22, 2011, 05:32:31 PM »
I've noticed something strange, not only in this test version, but in
all the more recent versions.
I delete the group "can change password" because I don't need it.
Then I save options to file and save vfs.
When I restart HFS it comes back. Also when I add user I get
an error message and cant name user anything but "new user".
If I go back to 240 every thing works as expected.
I can add a new user by web page however.

Not sure if this is really something in HFS or Wine/Ubuntu, but it is odd
that an older build works.

Access violation at address 004E0238 in module 'hfs-rim.exe'. Read of address 00000004
HFS 2.3 beta (276)
----------------------------------------------------------------
System   : Windows XP Professional, Version: 5.1, Build: A28, "Service Pack 3"
Processor: AMD, AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800+, 1000 MHz MMX
Display  : 1280x1024 pixels, 32 bpp
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Product Versions

hfs-rim.exe:2.3.0 Build: 0 3/22/2011 12:12:54 AM
hfs240.exe: Build: 0 1/9/2011 4:53:26 AM

4
HTML & templates / Need Help with Move macro (Solved)
« on: March 21, 2011, 07:30:39 AM »
I'm trying to set up a move file section but it doesn't work.
Code: [Select]
<form method=post action="?mode=section&id=move">
File Name:
<input name="file"  value="">
Move To: &nbsp;&nbsp;
<input name="filemove" value="C:\hfs\">
<input name="action" type="submit" value="Move">
</form>

[move]
{.move|{.postvar|file.}|{.postvar|filemove,}.}

Anyone help with this?

5
HFS ~ HTTP File Server / on macro rename
« on: March 20, 2011, 05:59:02 PM »
%ip% and %user% dont work with event on macro rename here.

Could these be added to the next build?

6
HTML & templates / Upload form needs improvement
« on: January 07, 2011, 04:05:46 PM »
Recently I had a family member try to up load a 600meg
file from a hostel wifi in Europe. He was on a real low
band width connection, and I finally had to call him to
let him know that it was going to take several hours.

We need a way to show the remote user their upload speed
and time left to finish, thats visable to the remote user
on the upload form.
I've tried adding symbols like %speed-in%. Wiki says
it works in all sections, but here it doesn't work anywhere?
Also tried %speed-kb%, %time-left%, %perc% and %speed%
but nothing works. I have the pop up progress window
but it lags behind, and symbols don't work in it either.

I think this would be far more useful than most things
already in the "to do list".

All my effots have failed.
Anyone have a solution that I could add to my template
upload form?

7
HFS ~ HTTP File Server / %symbols% and macros in index
« on: October 23, 2010, 05:32:10 AM »
In my test version of HFS I have an "Index.html" cover page which is default file
mask for root.
This is in a real folder and root is bound to it. This folder is in the VFS.

My question is.... why doesn't  %ip% and macros work on this page?

8
Bug reports / No Pipe from ini
« on: September 04, 2010, 03:27:51 PM »
Code: [Select]
<b>IP's Blocked:</b>{.no pipe|{.from table|#ini|ban-list.}.}
Has there been a change to this I missed? It no longer returns the list,
from the ini here.
Any one else confirm?


9
HFS ~ HTTP File Server / Hack attemps...Maybe?
« on: February 07, 2010, 09:21:44 PM »
I've been seeing a lot of php and js scripts from various IP's in my log lately.
Don't know if it's really someone's lame hack attempt or someone who's just lost
their server.
My question was just answered when I tried to post here as "code" part of my log.
Definitely. ;)
Of course HFS refuses these with a 404 Not found.
I have added to Events
Code: [Select]
[+request]
{.if|{.match|*.php*;*.js*|%url%.} |{: {.disconnect.}:}.}
And
[disconnected]
{.if|{.match|*.php*;*.js*|%url%.} |{:{.add to log|%ip% Disconnected .}:}.}
I am a bit puzzled as to how their doing this with out my log showing a
User Agent?

Now to sit back and watch (and learn) ;D

10
HFS ~ HTTP File Server / Questions
« on: September 04, 2009, 05:33:36 PM »
In wiki sections
http://www.rejetto.com/wiki/index.php/HFS:_Template#How_templates_work
[item-archivable]
HTML for the %item-archivable% symbol

In wiki symbols
http://www.rejetto.com/wiki/index.php/HFS:_Template_symbols
%item-archive%
Expands to the [item-archive] section if the folder is archivable
Sort of cofusing, which is correct, or are they both available?

Also,
In build 207  %linked-accounts% was added, but I don't find it in
wiki symbols section? Forum search didn't help at all.
I assume %linked-accounts% is supposed to return a list of linked
groups or accounts, but for me it only returns what ever is first in
the accounts dialog window ?

11
HFS ~ HTTP File Server / ban-list
« on: June 27, 2009, 04:27:29 PM »
I'm trying to set up a visual flag to notify if any ip is banned
using this macro. I don't get any macro error, but I don't get any result
either.

{.if|{.from table|#ini|ban-list=.}|{:{!result 2.}|{.!result 1.}:}
/if.}

What I need it to do is:
If the ini ban list is empty one result, if not, then the other result.

Is this possible? Any help, anyone?

12
Beta / accounts not working with 2.3 (bis)
« on: May 03, 2009, 12:39:38 AM »
Anyone having trouble with new accounts added in 237 not working?
It seems I can go back to 235 and they will work when added.

13
Beta / deletion log
« on: April 28, 2009, 04:43:00 PM »
In 236 Log:
Delete is a great addition to the log, but.....
The delete record is displayed in the log window and log file as:
4/28/09 11:16:45 AM user@192.168.1.100:1132{M1 LAN} Deleted files in /Server/Shared_Files/
> Print Screen.txt
> Start-Up.wav
> xld.LastValue.zip
Should be:
4/28/09 11:16:45 AM user@192.168.1.100:1132{M1 LAN} Deleted files in /Server/Shared_Files/ > Print Screen.txt > Start-Up.wav > xld.LastValue.zip
All on one line. Really screws up the log file.


14
Bug reports / /~login
« on: April 11, 2009, 03:06:39 PM »
I've commented on this before:
http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6626.msg1040508#msg1040508
and again more recently.
This is what my testing shows. (this goes back a long ways)
Using build 229, default tpl. Opera 9.63.
List protected items only for allowed users - is not checked.
No password on root. Protected folder in root named "Files"
contains all other protected folders and files.

When you go to my address you see HFS page Home with folder named
"Files", Search and Menu, etc.
Menu has Login and File List. If you use Menu ~login some
macros like {.if | %user% |.....  /if.} work as expected.
However, if you click on the protected folder "Files" and
log in then they do not. When you have logged in by clicking
protected folder "Files" the "user:whoever is logged in" box
is visable and you can access protected folders.....but
when you go back to Home "/"  Login is still in the Menu and the
"user:whoever is logged in" box is gone. (like no one is logged in)

While testing this code:
[unauthorized]
{.add to log|Bad login: %user% / %password%.}
From this post
http://www.rejetto.com/forum/index.php?topic=6719.msg1041472#msg1041472
I found that when logging in by Menu ~login it did not work.
When logged in by protected folder, it will add "Bad login:" with details
to log and log window, if you enter wrong pass for the user name.
Aparrently when a user logs in by clicking protected folder they
are not logged into the root, but some level below?

Maybe this is expected behavior? Or maybe its like the "No log out"
...just the way it is.....but its driving me nuts..... under these conditions
some user sensitive macros work, others do not.
 I have a public website in front of my secure file server, so
I can't just password the root.

Could someone else test this please?

15
HFS ~ HTTP File Server / Selectable Archive
« on: March 10, 2009, 04:15:53 PM »
R][m
Quote
Selectable delete works in diff tpl, but after adding new selectable archive section, neither work.
Both work in main tpl..
Rejetto
Quote
in diff tpl? please tell me how to configure HFS to reproduce your problem.
This works in remote diff tpl
Code: [Select]
{.if|{.get|can delete.}|
<input type='hidden' name='action' value='delete'>
<input type='checkbox' onclick='var is = document.getElementsByName("selection"); for (var i=0; i < is.length; i++) is[i].checked = this.checked;'>All
<input class="button" type='submit' value='Delete' onclick='return confirm("Are you sure?")'>
 /if.}

This does not work in remote diff tpl, but does work in main tpl. I think this code is from default tpl.
Code: [Select]
{.if|{.get|can delete.}{.get|can archive.}|
<input type='checkbox' onclick='var is = document.getElementsByName("selection"); for (var i=0; i < is.length; i++) is[i].checked = this.checked;'> All
{.if|{.get|can delete.}|
<input style='margin-left:1em' type='button' value='Delete' onclick='if (confirm("Are you sure?")) submitAdding("filelist", {"action":"delete"}, "")'>.}
{.if|{.get|can archive.}|
<input style='margin-left:1em' type='button' value='Archive' onclick='if (confirm("Are you sure?")) submitAdding("filelist", {"action":"archive"}, "~folder.tar?recursive")'>.}
/if.}

Pages: [1] 2