Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - CivicScootin

Pages: [1] 2 3
1
The code is:

<a href=" ENTER THE URL THAT YOU WANT TO GO TO HERE "><img src=" ENTER PICTURE URL HERE " width=" ENTER SIZE OF WIDTH HERE OF PICTURE " height=" ENTER HEIGHT SIZE HERE OF PICTURE " /></a>

You can use your own URL link if you have a picture that you have hosting withen HFS or you can use an outside picture URL link as well..

For a picture that you want hosted on your own server just add it to HFS..
Once you added the picture it would be a good idea to make it hidden..
Once its hidden you can then right click on the picture that you hosting and click on the COPY URL ADDRESS..
From there enter the addreas of the picture to your code after where it says ,IMG SRC= " ENTER PICTURE URL HERE "..

Make sure to enter the current picture size that you would like..
Plus done forget to put a URL on the first string of code on where you want users to go once they do click on the picture..

As for the left, Right, Centering I dont know..
However Im sure the code is posted some where here on the site..

I do know however that center is <CENTER>  </CENTER>
However I have tryed <RIGHT>   </RIGHT> and the aliment always stated center..

So someone else may have to help you on the aliment issue...

I sure hope this was helpful in some way for ya,
Civic

2
Beta / Re: Testing build #267
« on: August 27, 2010, 07:49:08 PM »
Good work Rejetto

3
RAWR-Designs / Re: Rawr Template 0.1.3 - Modules Mod Release
« on: August 26, 2010, 10:45:50 PM »
oh ^^ sry i automatically write things this way -.-
sth = something :P i just want you to try to delete sth with macros.log enabled , so i can see what happens :)
atm = at the moment ^^
Thank you for clearing that up..

Well I just tryed your new module that you posted above and now no modules are showing..

Funny thing is everyonce in a while when I reload your template & after clearing my cache in my Firefox browser the modules will show at times..
But of course at that time I do not have the macros.log enabled so no logs are filed..
However the main delete issue on my end is still found..

Whats weird now with your above module is now when the models do not show they REALLY DONT SHOW (see pix)..

I even tryed changed the layout for the modules for top,bottom,left & the default right.. Still nothing..
Only at times when ever the server feels like it - it will show the module boxes.. And only then its still a sometimes factor..

Ill try to get the log to ya one way or another..
I would give you a macros.log now however Im trying to find out whats going with the modules not showing at all now (Im sure its my doing)..

Ither way great work on the modules..
Sure wish others would post here on there outcomes to this mod..

NOTE: Pix below is once being logged in while the other is before login

4
Beta / Re: Infected ?
« on: August 26, 2010, 01:06:18 AM »
I can confirm that HFS.exe is NOT infected (unless you downloaded from a different source)..

I have Kaspersky 2010 and have had no issue's at all..

5
HTML & templates / Re: Picture Slideshow template
« on: August 26, 2010, 01:03:14 AM »
This question has been asked in the chiness section of this site..
Take a gander at it and see if its what you seek:
http://www.rejetto.com/forum/index.php/topic,8169.0.html

In a nutshell this is what was stated by lous:

(from translation) posted by: lousi
Likes this software, provides a template to everybody, may install one using HFS to be similar to picasa, fclickr and so on network photo albums, may use the slide form to broadcast under some table of contents automatically all picture document, the automatic production shrinks the block map and the navigation bar. This template makes using the jquery galleryView plug-in unit, the newest document please momentarily visit:
http://spaceforaname.com/galleryview
Usage:
Appendix solution compression
the 1> revision default template or includes the picture folder from to define the template is gallery.tpl
2> joins folder template to the HFS listed files, the direct row under root, real the folder type, simultaneously revises its attribute is the hideaway, does not record the diary
the 3> revision includes picture folder's filter mask is ' *.jpg; *.gif; *.bmp; *.png; *.jpeg'

6
HFS ~ HTTP File Server / Re: Pre-veiw Speed VS. Download/Upload Speed
« on: August 26, 2010, 12:54:16 AM »
ok thank you for clearing that up

7
HFS ~ HTTP File Server / Re: chat
« on: August 25, 2010, 04:30:23 AM »
With IE you can type text, select it and choose the option after.

With Firefox you choose the option and then you type the text.

If anyone knows how to achieve a function "select" compatible with Firefox (?) ??? ...
Ok now I can see why its the way it is with Firefox..
Thank you for explaining that to me..

8
HFS ~ HTTP File Server / Re: chat
« on: August 25, 2010, 01:04:45 AM »
Wow thats sexy as hell!..
Great work Silent (& Mars)..

Just what I needed

EDIT:
Found one issue with this..
Is there any way to hide the text found with in the pix below?..
This was done after selecting the font color and size~

Thanks though as this is what I wanted ~ I enjoy the sound tone as well when a message is sent

9
HTML & templates / Re: Sending messages to the server via {.notify.}
« on: August 24, 2010, 08:30:35 PM »
You guys truly are great!..
Thank you - the log works great

10
RAWR-Designs / Re: Rawr Template 0.1.3 - Modules Mod Release
« on: August 24, 2010, 07:01:00 PM »
Thank you for being patient on this issue Roessi..
As Im sure the template is fine..
I just must be doing something wrong on my end..

EDIT:

could you set in hfs : menu -> debug -> enable macros.log and append macros.log
then load the template in hfs , load your site and try to delete sth. and then attach the macros.log :)
ill take a look on it :) maybe it will help us a little bit :)
What do you mean by "Delete sth"?..
I have never seen STH found with in HFS..
Then again Ive never hard of "ATM" either (except for money withdraws)
Im taken it its abbreviation for something however I cant figure out what it would be..

Once I figure out what all of the above means Ill be more then happy to send the macros.log..
Plus if anything it would be nice if I could catch you on here Roessi as then I would give you the link to my server to test this in real time
(time permitting on your end of course)

11
HFS ~ HTTP File Server / Re: chat
« on: August 24, 2010, 06:47:55 AM »
I really hate to bring an old thread back to the front..
However I have a quick question...

Is there a way to have different users have different font colors when they post?..
Im sure its not that hard to implant (script command) it in however Im not good at scripting one bit and I have not idea where to start on this..
The strait black color just gets jumbled when many users talk at once..

Also any thought on the color change of the background?..
Or even have a script command on where to place a background image as all my testings have failed?..

Like always I do apologize for the dumb N00b questions however theirs no dumb questions - just ignorant people (in this case me)..

Thank you in advance,
Civic/Scootin

12
HTML & templates / Re: Sending messages to the server via {.notify.}
« on: August 24, 2010, 06:30:39 AM »
Confirmed working just fine on the new RAWR 0.1.3 Template..

Thank you Silent..
Just what I needed for my fellow mods on my site..

1 question however..
Is the notification logged in anyway?..
If so where would it be located in case Im away from my server at the time of the message..
Then when I return I can see what has been sent via {.notify.}~

13
HFS ~ HTTP File Server / Re: URL's in comment tab?.. If so how?..
« on: August 23, 2010, 05:53:05 PM »
Thank you very much Silent..
Your the man~

14
RAWR-Designs / Re: Rawr Template 0.1.3 - Modules Mod Release
« on: August 23, 2010, 05:35:14 PM »
Umm really weird :/

Did you had the files of the original rawr template before?

Would be nice if you download it and try if it works now for you ;/

tested it again :/ deleting works for me
Ya I find it odd as well also..
Wish others could test this besides me and post there results..
Even if it did work for others it would be nice to confirm it as it must be settings on my part.

Yes, I did have the original rawr template before..
However (as of late) Ive been testing with a fresh beta build (v#266) and test with newly installed rawr template every time I attempt to test your module..

Just tested your new build on my netbook (sense Im at work)..
However Im having the same issue..
This is with a fresh v#266 beta build and here is a screen shot of the results~

EDIT
NOTE:
The below pic was taken from the ROOT of my site..
However..........
If I where to advance in a folder (page in this case) all that shows is TRANSFERS & the UPLOAD tabs with the boxes still not showing on the right..

The issue must be with my settings or something within HFS if its not a module issue..
However-I would think that using a fresh build (Beta #266 in this case) thats never been touched would resolve this issue...
That is if my settings on my legit HFS server was the cause of the issue at hand..
This doesnt seem to be the case though..

ANY IDEAS ON WHAT I CAN DO TO TRY TO MAKE THIS WORK?..

15
Two things... Maybe enable animated images is turned off in those browsers if animated favicons needs that enabled.   Or maybe those browsers don't support animated favicons to begin with.
The animated images (.gifs) work fine other then the favicon.gif..
However I do believe your on to something as I used IE to test a site that has an animated favicon.gif..

Sure enough the gif does not show - however a static favicon.ico does show and replaces the IE logo..

Im sure this will work as well with in HFS..

So Ill do some testing and see what plays out..

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Sure enough a static favicon.ico works just fine!..

I just added both both links for the animated and none animated favicon between the <head> ~ </head>..

So its layed out like this:
<head> ~
    <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" >
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="/animated_favicon1.gif" />
~ </head>


I guess the other web browsers do not support animated favicon.gif's with in there tabs..
Hmm ~ interesting..

Thanks for the help ya'll,
Civic/Scootin

Pages: [1] 2 3