Author Topic: beta doesn't show some folders  (Read 4584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Master Tee

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
beta doesn't show some folders
« on: December 31, 2012, 07:43:16 PM »
beta version didn't show some new folder on browser when i just add it .
i tried to surf it on firefox and crome
when i use build version(155) ,it show all files which i shared
this is what i mean

on version 1.5.5



on version 2.8.2


Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12888
    • View Profile
Re: beta doesn't show some folders
« Reply #1 on: January 01, 2013, 02:00:20 PM »
please investigate what's causing this, experiment
1. rename the folder to a simple "x", and see what happens
2. move the folder to another parent folder, and see
3. try to add that folder directly, and see

report here the results of these experiments, and any other test that comes to your mind

Offline Master Tee

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: beta doesn't show some folders
« Reply #2 on: January 01, 2013, 08:25:14 PM »
i did all possible things like

test on all browser  (internet explorer,chrome and Firefox)
rename the file name to a lot of things like one letter and without spacing and with dotted
made this folder apart of other folder that are showed in browser
try to add it directly to the file server and alone on the main category
try to remove any configuration that i custom before for speed or for the appearance like macros and use it's default appearance.
----
all things didn't show it except the build version
it showed directly when i moved to 1.5.5 build like the images i post it  :(

i have this problem although with other files and program like this folder :(
« Last Edit: January 06, 2013, 02:08:55 AM by Master Tee »

Offline rejetto

  • Administrator
  • Tireless poster
  • *
  • Posts: 12888
    • View Profile
Re: beta doesn't show some folders
« Reply #3 on: January 05, 2013, 02:13:34 PM »
is that folder empty?

Offline Master Tee

  • Occasional poster
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: beta doesn't show some folders
« Reply #4 on: January 06, 2013, 01:54:05 AM »
no I have data on it ,it about 2.5 Gigabyte
----
this problem happened wen i put the extracted files directly to my files on it,i must make anew folder and copy the data in the extracted folder to it to solve this problem

i will show what happened in picture here  :
with the extracted files
 
i made anew folder and copy data from the extracted files to new folders



i don't know what is the reason for this!! ,this happened only on beta and work fine in build version with the extracted files directly